Geplaatst op 3 Reacties

Dress like Hermelien Griffel: Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1

In de young adult verhalen zijn er altijd wel sterke vrouwelijke hoofdpersonages te vinden. Meisjes die dapper zijn, die hun eigen keuzes maken en afwijken van de rest. Een van onze grootste voorbeelden is ongetwijfeld Hermelien Griffel, of Hermione Granger in de Harry Potter films. Ze is waarschijnlijk de slimste leerling van heel Zweinstein en zonder haar zouden Harry en Ron wel eens diep in de problemen kunnen komen. In Harry Potter and the Deathly Hallows bewijst ze ook nog eens dat je ook stijlvol én slim kunt zijn. Meer zelfs, ze zou wel eens het nieuwe stijlicoon voor tovenaars kunnen zijn.

Hermelien draagt veel outfits in Deathly Hallows Part 1 die ik echt leuk vind, maar in deze Fashion Thursday focussen we op de kleding die ze draagt wanneer het trio een Gruzielement probeert te vernietigen. Een simpele en casual look, waardoor ze er toch nog vrouwelijk en stijlvol uitziet. Zelfs als een kluizenaar in het bos ziet Hermelien er op haar best uit. Dit is iets wat totaal aansluit bij mijn stijl. Deze outfit is ook nog eens perfect voor de Nederlands/Belgische zomer: wisselvallig weer, weinig warme dagen en het gevoel dat het herfst is.

Het mooiste deel van haar outfit vind ik zeker weten de lichtroze tuniek, die haar vrouwelijke vormen mooilaat uitkomen. In de vorige films had ik altijd het idee dat Hermelien er een beetje kinderachtig uitzag voor haar leeftijd, maar met deze blouse bewijst ze dat ze een en al vrouw is. Een tuniek als deze is gemakkelijk in de winkel te vinden, aangezien ze altijd in zijn. Op het wijde web kun je ook prachtige tunieken vinden. Vooral van de tweede ben ik helemaal weg.

Nelly: € 26.95Zalando: € 23.95

Een jeansbroek is een basic element dat je in elke kledingskast hoort te vinden. Maar je kunt er nooit genoeg hebben: skinny jeans, boyfriend jeans, gekleurde jeans… Hermelien koos voor een tamelijk basic jeans. Normaal gezien zijn jeans niet zo goedkoop, maar ik heb er twee erg voordelige kunnen vinden.

Zalando: € 28.95

Verder heeft ze gemakkelijk zittende sneakers aan. Dat heeft ze ook wel nodig, met al dat rondgereis in het bos. Hoewel we natuurlijk niet kunnen zien welk merk ze precies aanheeft, sluiten de sneakers van Converse het best bij haar grijze schoenen aan.

Nelly: € 74.95Zalando: € 39.95

Volgende week kunnen jullie meer te weten komen van de beautygeheimen van Hermelien Griffel van haar make up en hair artist zelf!

3 gedachten over “Dress like Hermelien Griffel: Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1

  1. @ admin: Inderdaad! Het is heerlijk hoe mooie outfits uit basisstukken kunnen bestaan die je met elkaar kunt combineren 😀

  2. Leuk am! Dat soort schoenen en broek heb ik al 🙂 Dus kan ik weer een mooie outfit mee maken.

  3. Haha, tof weer! Al heb ik het niet per se op fashion artikels hier, maar oké! Ik vind trouwens wel dat je de Engelse naam had moeten gebruiken, ghiehie. Maar dat is dan weer mijn mening. ^.^

Geef een reactie