Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Toploader – Dancing in the Moonlight

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

De laatste maandag van juli! Terwijl jullie dit lezen, zit ik te genieten van pasta, de prachtige stadjes en het mooie weer in Italië. En misschien dans ik ’s avonds wel eens in het maanlicht. Maar dan wel als het heel erg donker is, want dansen kan ik voor geen meter. Toch krijg ik bij het horen van dit liedje de drang om mijn beste beentje voort te zetten. Dit is echt zo’n prachtige klassieker waarop iedereen wel een keertje gedanst moet hebben.

Dit geweldige liedje kunnen jullie beluisteren in A Walk to Remember, de prachtige verfilming van het liefdesverhaal van Nicholas Sparks. Het is een van de oudste verfilmingen van de romans van deze auteurs, maar daarom zeker niet minder mooi. Ook dit verhaal heeft me weten te raken en ik heb wat traantjes moeten wegpinken. Ik vind het echt perfect voor de sfeer van de zomer, je wordt er meteen goedgeluimd van. Dus kom op mensen, weg van dat scherm en dansen!

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Tuesday Tunes: Toploader – Dancing in the Moonlight

  1. @ Lili:
    Echt niet?! Ik heb de film dan wel nooit gezien, maar ik ken het liedje zeker. Het heeft een tijdje in de top 40 gestaan in… 2002? Best lang geleden, maar ik herinner me nog wel dat ik het graag nog even draaide op de radio voor ik naar bed gestuurd werd, whaha. Snotneus die ik was (toen). xD

  2. nog nooit gehoord denk ik

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.