Logo-youngadults-site

Castinggeruchten rond Catching Fire

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

We raken maar niet uitgepraat over de prachtige verfilming van The Hunger Games, die in augustus op DVD en Blu-ray zal verschijnen. Toch beginnen we ook uit te kijken naar het tweede deel in de hitserie, namelijk Catching Fire. Zal de nieuwe regisseur zijn werk net zo goed doen als de eerste? Zal Catching Fire net zo’n succes worden als The Hunger Games?

We waren helemaal gek van de acteurs in The Hunger Games. Maar nu is natuurlijk de vraag: wie zullen ze casten voor de nieuwe personages in Catching Fire? Wie gaat Finnick, Plutarch, Johanna… vertolken? Heel het internet staat vol met geruchten, maar steeds opnieuw worden namen van de lijst geveegd en nieuwe namen toegevoegd.

Voor de rol van Johanna Mason, de Tribuut uit District 7 in de Derde Kwartstelling, kunnen we bijna met zekerheid zeggen dat Jena Malone gecast is. Haar kennen we vooral van films als Sucker Punch en Saved! Maar haar populariteit zal een hoop stijgen als ze echt een van de grotere rollen in Catching Fire en Mockingjay op zich gaat nemen.

Maar hoe zit het met haar vriend Finnick Odair? Over de casanova Tribuut kunnen we enkel gissen. Op de site van The Hunger Games worden deze drie mogelijke acteurs gegeven: Hunter Parrish, Armie Hammer en Garret Hedlud.

Daarnaast hebben Romeo Miller (rapper/acteur) en Kevin Nash (worstelaar) laten weten dat ze betrokken zijn bij de film. Over hun rol zijn ze tot nu toe onduidelijk geweest. Miller had het volgende te zeggen: “I actually just met with Lionsgate about that, so you may be seeing me in one of the Hunger Games. That’s all I’m saying. Not a particular role, we just had a meeting, seeing if it was something I was interested in. I can’t really talk too much, or they’ll kill me. You know how The Hunger Games is.” Nash hoopt op een rol voor beide volgende films: “I just pray it’s recurring, that he doesn’t get killed.”

Wat vinden jullie van de acteurs die (waarschijnlijk) gecast zijn voor Catching Fire? En welke acteur moet volgens jullie de rol van Finnick Odair spelen? De tweede kan mij het meeste bekoren.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

12 gedachten over “Castinggeruchten rond Catching Fire

 1. IEDEREEN: VOOR DE GOEDE ORDE DIT IS DE OFFICIELE PAGINA DIE STEEDS GEUPDDATE WORDT http://www.facebook.com/thehungergamesmovie/app_432927770063734

 2. HET IS EEN FANMADE POSTER

 3. Philip Seymour gaat de rol van Plutarch Heavensbee vertolken ! Stond op nu.nl in ieder geval.
  En ik vind de poster echt awesome!

 4. Jena Malone zou echt een heel goede Johanna zijn naar mijn mening, maar we zullen zien hoe ze het ervan af brengt… Eerder kwam ik op tumblr posts tegen dat er geruchten waren dat Mia Wasikowska (Alice in Wonderland) Johanna zou spelen, ik ben blij dat dat in ieder geval dus niet waarschijnlijk is.
  Degene die de rol van Finnick krijgt moet maar heel erg zijn best doen, niemand is perfect genoeg om mijn favoriete personage uit te beelden zoals ik dat wil 😉

 5. @AmélieInWonderland

  Hehe, ok, Super :D!

 6. Aah, ben benieuwd!
  Ik heb Catching Fire al maanden op mijn plank staan haha, ik weet dat ik het een leuk boek ga vinden dus ik blijf hem maar ‘bewaren’.
  Is het wachten ook niet zolang

 7. Oehh die tweede! Dat is trouwens ook de enige van de drie die ik ken. Maar die heet Taylor Kitsch en niet Armie Hammer

 8. @ Soetkin: we houden jullie op de hoogte! Zelf zijn we even benieuwd, hahaha!
  @ suuzie: ik weet het niet, deze vond ik op de officiële site… misschien is het alvast een ontwerp
  @ admin: Oh ja! En nog een beetje Gale erbij en ik ben helemaal tevreden gesteld!

 9. Ik vind die middelste ook het leukst! Vind mannen met zulk haar altijd wel aantrekkelijk 😀 En ik houd van donkere ogen en donker haar, dus hij is perfect voor die rol. Kan ik wel 2 uur naar kijken haha.

 10. &Die poster is Freaky Perfect ;-)!
  Leuk dat jullie ons het vers van de pers nieuws van Catching Fire meedelen!

 11. Woooh die poster is echt geweldig , is dat de orignele film poster?

 12. “Ik vind Jena Malone goed, punt uit. Maar iedereen zijn eigen mening, we zullen wel zien of ze ’t verprutst óf een fenomenale indruk maakt ;-).De films waar ik haar van ken zijn Suckerpunch, Pride & Predjudice (de jongste dochter,Lydia Bennet), Into the wild,…. Meestal speelt ze wel ’n stoere chick of ’n tomboy. Voor degene die niet overtuigd zijn…check her imdb. account ( http://www.imdb.com/name/nm0540441/) en kijk naar een paar foto’s…check her uitdrukkingen…almost perfect :P. Here is our dear Tribute Johanna Mason from district 7!: http://www.imdb.com/media/rm2984481792/nm0540441.”

  &kweeni, ma Ik vind Armi Hammer wel goed voor Finnick (a).

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.