Logo-youngadults-site

Snow White and the Huntsman sequel treedt naar voren!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

We zijn nog maar net bekomen van de bloedstollend spannende young adult film Snow White and the Huntsman, en er komt al een vervolg aan! Tijd om de paarden opnieuw te zadelen en de wapens vast te pakken, Sneeuwwitje. Want Snow White komt nog een keer terug.

De geruchten zijn bevestigd: Universal heeft plannen voor een sequel op de Rupert Sander’s spannende adaptatie van het klassieke sprookje, die in het openingweekend al meer dan 56000 miljoen opbracht. Tegen MTV News onthulde Sanders zijn nieuwe ideeën: Sneeuwwitjes heerschappij kan haar ultieme ondergang zijn. “Ik denk dat de tweede film gaat draaien rond de corruptie van macht. We hebben dit zeer brave en kuise meisje gecreëerd die zich nu in deze moeilijke positie van verheven macht bevindt. In de kranten wordt zoveel verteld over corruptie en heel machtige mannen die hun macht misbruiken in hotels en sportkleedkamers. Mensen die machtig worden verliezen soms zichzelf en hun karakter en gaan hun macht gebruiken. Dat is een heel interessant onderwerp.”

De reacties van de hoofdrolspelers zijn gemengd. Kristen Stewart doet er erg sceptisch over, terwijl Chris Hemsworth (de huntsman) zeer enthousiast is. Wat vinden jullie van een vervolg op deze spannende film? Hebben jullie ‘m al in de filmzalen bekeken? Vertel me alles!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Snow White and the Huntsman sequel treedt naar voren!

  1. Zoooo VETT Ik heb gisteren EINDELIJK de film gezien. Ik vond hem super! Charlize Theron is werkelijk amazing! Geweldige acteerprestatie. Kristen Stewart is tja Kristen Stewart, echt zoals ik haar ken uit Twilight, ze doet hetzelfde, dezelfde reacties, dezelfde handelingen, dezelfde houding. Chris vond ik ook erg goed. Ik ben ontzettend benieuwd naar het tweede deel.

  2. OMG! Die film is gaaaf!!! Het was amaizing! Vooral Chris Hemsworth! Hij is zoo leuk!! Kan iemand mij misschien vertellen hoe die tweede deel heet?

  3. Super vet! Ik was ook zeer positief over de film, veel beter dan ik verwacht had!
    Ik kan niet wachten, ook het onderwerp voor het tweede deel vind ik goed gekozen ..

    Dit kan wel eens een waardig vervolg worden! 😀

  4. Heb de film gezien. Hij was echt heel leuk! Ik heb zin in het vervolg.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.