Logo-youngadults-site

Charlize Theron schittert in veelgeprezen donkere komedie

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

YOUNG ADULT, de bitterzoete komedie over de harde realiteit van het volwassen worden, verschijnt 1 augustus 2012 op Blu-ray en DVD. Charlize Theron vertolkt de rol van de onsympathieke en egocentrische Mavis Gray, een schrijfster van tienerromans. Mavis keert terug naar haar geboortedorp om haar middelbare schoolliefde Buddy (Patrick Wilson),  terug te winnen. Dat Buddy inmiddels gelukkig getrouwd en nieuwbakken vader is, is voor haar een bijkomstigheid, waar ze zich niets van aantrekt.

 

De film herenigt regisseur Jason Reitman (Up In The Air) met scenarioschrijver Diablo Cody, wiens werk werd genomineerd voor ‘Best Original Screenplay’ door de Writers Guild of America en de Broadcast Film Critics Association. Charlize Theron ontving voor haar hoofdrol in Young Adult een nominatie voor een Golden Globe® voor ‘Best Performance by an Actress in a Motion Picture—Comedy or Musical’. Patton Oswalt, in de rol van de voormalige klasgenoot van Mavis, werd genomineerd voor ‘Best Supporting Actor’ door de Los Angeles, Chicago, Toronto and Broadcast Film Critics Associations.

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Charlize Theron schittert in veelgeprezen donkere komedie

  1. Die wou ik echt graag zien

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.