Logo-youngadults-site

Verliefd op een vampier

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Blind date – Verliefd op een vampier
Auteurs: Kristin Cast, Alyson Noel, Richelle Mead, Kelley Armstrong en Francesca Lia Block

ISBN: 9789022327210

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Van een vampier op de vlucht die niets anders kan dan die ene jongeman vertrouwen die misschien wel deel uitmaakt van de groep die haar vernietiging wil, tot de legendarische romance van twee ondoden die alles willen riskeren voor hun liefde: deze collectie hartveroverende verhalen geeft een nieuwe betekenis aan de woorden ‘liefde voor altijd’. Of je nu houdt van smachtende en duistere liefdesverhalen of van vederlichte en vrolijke liefdes, deze korte verhalen beloven je verlangen naar betoverende verhalen over verleidelijke vampiers te stillen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

7 gedachten over “Verliefd op een vampier

  1. Kelley Armstrong is geweldig. Ik ga hem zeker lezen

  2. Kirsting Cast, Kelley Armstrong EN Alyson Noel….mijn favorite schrijfsters, ik kan niet wachten om dit creatie te lezen.

  3. Ik denk dat ik het wel ga lezen.. Lijkt me wel interessant, vooral omdat er zulke goede auteurs eraan gewerkt hebben..

  4. het is een heel erg leuk boek om te lezen een aanrader 😀

  5. @Ilsepils1995

    Ja maar de 5 auteurs hebben ieder hun eigen verhaal geschreven he, dus die hoefden helemaal geen rekening te houden met elkaar 😉

  6. Ik heb erover gehoord. Dat dit boek zou komen, bedoel ik. Vier schrijfsters die aan één boek werken. Persoonlijk lijkt het me al lastig zat om er één met z’n tweeën te schrijven. Ik heb van alle vier de dames boeken gelezen en in de k… in de verhuisdozen zitten, maar toch ga ik deze denk ik niet lezen. Ik houd niet zo van korte verhalen.

  7. Ik ben eigenlijk niet zo’n fan van korte verhalen (geef mij maar een lekker dik boek) Maar vanwege alle leuke auteurs die meegewerkt hebben aan dit boek heb ik hem toch gelezen (in het engels) en het was wel een leuk boek!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.