Logo-youngadults-site

De taal van de stenen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: De zonen van de tovenaar – De taal van de stenen (deel 1)
Auteur: Bieke Roose

ISBN: 9789079552771

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Maarten en Wannes zijn de zonen van Alquinus Altaris, een belangrijk tovenaar die zijn collega’s wel eens durft tegen te werken. Wanneer er een sterke vijand opdaagt, verdwijnt hij gewoon. Wanneer zijn zonen van de mensenschool thuiskomen, vinden ze een lege plek waar eens hun huis stond…

Voor Maarten en Wannes betekent de zoektocht naar hun vader het begin van een reeks spannende avonturen en ontmoetingen: een Schim van tweeduizend jaar oud, een verloren gewaande tante, Pelicanus, een verdorven tovenaar die magische poppen maakt waarmee hij de mensenkinderen in zijn macht probeert te krijgen en tegelijk de Altarisfamilie wil uitroeien.

Gelukkig staat Maarten er niet alleen voor: hij heeft zijn jongere broer Wannes, die nergens bang voor is, het heksenmeisje Pica en een goedaardige weerwolf, die trouwer is dan een hond.

Met vier gaan ze op zoek naar Alquinus. Maarten leert enorm veel: over verschillen in karakters, over de taal der stenen en over zijn eigen Kracht. Maar het moeilijkste voor hem is leren aanvaarden dat zijn vader niet die grote tovenaar is die hij zich droomde.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “De taal van de stenen

  1. Lijkt me spannend! En een heel mooie kaft (vind ik)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.