Logo-youngadults-site

Chaos

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Chaos
Auteurs: Kami Garcia & Margaret Stohl

ISBN: 9789044334012

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Ethan dacht dat hij gewend begon te raken aan vreemde, onmogelijk gebeurtenissen in Gatlin. Maar nu Ethan en Lena weer thuis zijn, hebben de woorden ‘vreemd’en ‘onmogelijk’ nieuwe betekenissen gekregen. Zwermen sprinkhanen, recordbrekende hitte en verwoestende stormen teisteren Gatlin. Ethan en Lena proberen te begrijpen wat de vloek van Lena nu eigenlijk betekent. Zelfs Lena’s familie moet geloven aan de chaos. Als de tijd verstrijkt wordt de vraag steeds belangrijker: wat – of wie – moet worden opgeofferd om Gatlin te redden?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

8 gedachten over “Chaos

 1. Ik vond alle delen supergoed maar ik heb gezien dat er nog een vierde deel is maar in het engels, weet iemand wanneer het in het nederlands uitkomt? het engels boek noemt : “Beautiful Redemption” 🙂

 2. ik vond deel 1 & 2 erg leuk ik wil deze ook nog lezen 😉

 3. Nummer een vond ik helemaal geweldig! Maar nummer twee viel vreselijk tegen… Op een gegeven moment werd het vreselijk langdradig, maar ik wilde hem persé verder lezen omdat deel een zo geweldig was, en met geweldig bedoel ik dan ook echt GEWELDIG!!!!!

  Ik weet nog niet of ik dit deel ook ga lezen, maar dan lees ik eerst deel een en deel twee nog een keer.

 4. Heb deel twee gisteren op m’n nachtkastje gelegd! Het liefst wilde ik wachten met deze te lezen als ik deze zomer weer terug was in Frankrijk, de plek waar ik twee jaar terug deel één heb gelezen. Alleen gaan we deze zomer niet en langer wil ik niet wachten, zeker niet toen ik een maandje of zo terug zag dat deel drie uit zou komen. En nu is ‘ie er, heb ik ook al in m’n telefoon gezet. Als het goed is ligt hij ook hier in de winkel en als ik morgen met m’n vriendin naar de stad ga, ga ik ‘m kopen! Net als het nieuwe boek van Sarah Dessen waarvan ik de titel even kwijt ben. Jammer dat deel twee van de Nachtschadeserie zes juni pas uitkomt. Anders had ik die gelijk meegenomen! (Wat een verzamelwoede. Alsof ik nog niet genoeg boeken uit heb te lezen – 20 – en ik niet nog genoeg in heb te pakken: verhuizen is een hele klus!)

 5. aaaah die wil ik lezen 😉

 6. Ik vind het een erg leuke boekenserie!
  Soms was het idd wel verwarrend, maar ik ben toch wel erg nieuwsgierig naar dit deel (A)

 7. Ik vond het eerste deel superleuk, was wel interessant om het verhaal eens te zien vanaf de kant van een jongen in plaats van een meisje. Deel 2 moet ik binnenkort eens bij de bieb halen, ik hoop maar dat het geen teleurstelling wordt dan!

 8. Ik vond deel één heel goed van deze serie (trilogie?), maar deel twee minder. Ik begreep er gewoon geen zak meer van. Ik denk niet dat ik Chaos ga lezen.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.