Logo-youngadults-site

De Maansteen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: De Maansteen
Auteur: Veronique Marien

ISBN: 9789079552764

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Voor de archeologie-gekke Phoebe Peeters wordt het een zomer om nooit te vergeten. Samen met haar beste vriendin Amanda en haar oudere broer Michael brengt ze de vakantie door in Egypte. Daar wordt ze door de professor van het plaatselijke Oudheidsmuseum uitgenodigd om aan een opgraving mee te werken. Het doel is de Maansteen bloot te leggen, een eeuwenoud kristal waaraan een duistere legende verbonden is. Phoebe kan haar geluk niet op. Maar wanneer zij en haar vrienden de opdracht aanvaarden, is dit het begin van een reeks vreemde en onverklaarbare gebeurtenissen. Iemand wil blijkbaar niet dat ze de Steen vinden. Zit er dan toch een kern van waarheid in de legende? Of is het allemaal opgezet spel? En wie zijn dat eigenlijk, die Orde van Heqet?

Het antwoord op deze vragen stort Phoebe, Amanda en Michael in een bloedstollend avontuur, dat hen wel heel dicht bij het verleden van de farao´s brengt!  Wat begon als een origineel vakantiebaantje, verandert al snel in een dodelijke race tegen de tijd

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “De Maansteen

  1. Deze lijkt me enorm spannend!
    Met farao’s enzo…
    Ik wil hem wel lezen:D

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.