Logo-youngadults-site

De bestseller 60 – week 19

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

De eerste twee delen staan al zeven weken in de Bestseller 60 en het derde deel staat er zelfs al een week langer in. Ik heb het natuurlijk over de onwijs populaire trilogie van Suzanne Collins! Net als vorige week staat The Hunger Games op numer 2. Vlammen, het tweede deel is weer een stapje dichterbij, want deze week is het een plekje gestegen naar nummer 4. Spotgaai, het slotdeel is net als het eerste deel op dezelfde plek blijven staan en staat nog steeds op nummer 6.

Misschien leuk om te weten voor degene die nog niet aan de serie zijn begonnen. Alle drie de delen kost nu maar tien euro per stuk, dus dat is een koopje!

Een keukenmeidenroman van Kathryn Stockett was vorige week flink gedaald, maar is deze week weer een heel stuk gestegen. Van 26 naar nummer 12. Op dit moment is er ook een gouden editie, welke maar 15 euro kost.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “De bestseller 60 – week 19

  1. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej THG THG THGGGGGGGGGGGGGG woooohoooooooo

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.