Logo-youngadults-site

Nog drie extra clips om je warm te maken voor Snow White and the Huntsman

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het is bijna zover. Nog maar een maand tot een van de releases van 2012 waar we al lang naar uitkijken! We kunnen niet wachten om Kristen Stewart, die altijd de klunzige Bella heeft vertolkt, de rol van vechtende Sneeuwwitje op zich te zien nemen. Om iedereen helemaal warm te maken, heeft Universal Pictures heel wat exclusief promotiemateriaal voor Snow White and the Huntsman vrijgegeven.

De eerste clip geeft ons een kijkje van de intensiteit tussen Snow (Kristen Stewart) en de Koningin (Charlize Theron). Voor het grootste deel van de film zien we deze personages elkaar van op een afstand schertsen, dus we zijn blij dat we een paar mooie momenten tussen beide mogen verwachten.

De tweede clip portretteert het vurige temperament van de Koningin. Deze keer vliegt ze uit tegen de Huntsman (Chris Hemsworth), die daar perfect tegen lijkt te kunnen.

En de laatste clip laat ons eindelijk een glimp zien van Prince William, die gespeeld wordt door Sam Claflin. Wie de laatste film van Pirates of the Carribean heeft gezien, herkent deze knappe kerel als Philip, die dolverliefd wordt op een zeemeermin. Jammer genoeg is het maar een korte clip. Je hebt slechts net genoeg tijd om je een beeld van hem te kunnen vormen. Waar is die romantiek tussen Sneeuwwitje en haar Droomprins?

Bekijk de drie clips hier. Kunnen jullie ook niet meer wachten?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Nog drie extra clips om je warm te maken voor Snow White and the Huntsman

  1. Ik heb zo’n zin in die film!! Ik kan niet wachten om Kristin Stewart te zien in een rol met wat meer emotie 🙂

  2. van Snow? (sorry na 14 keer tsja THG overal) Leuk!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.