Logo-youngadults-site

Capitol Colours nagellak + 1 euro korting!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Sommige van jullie weten dat de young adult shop deze week officieel online is gegaan, andere heb het wellicht nog niet gehoord. Dus bij deze nog een keer! De young adult shop is EINDELIJK online! In de shop is onder andere de populaire nagellak van China Glaze verkrijgbaar, maar niet zomaar de nagellak. Nee, nee… de super toffe (ikzelf ben er helemaal weg van) nagellak lijn die geinspireerd is op The Hunger Games.

En om te vieren dat de shop bestaat, geven we tot en met het einde van deze maand korting op de nagellak. Normaal kost een potje 7.95, maar nu is het tijdelijk verkrijgbaar voor maar 6.95. Ga hier naar de Capitol Colours in de young adult shop.

Een van de toffe kleuren is Riveting. Een oranje kleur die je ook lekker voor het EK kunt gebruiken 😀 Handig toch? Maar er zijn nog 11 andere mooie kleuren! Zie hieronder een afbeelding van alle beschikbaar kleuren, elke kleur staat voor een district. Daarbij staat LUXE AND LUSH voor District 1 en DRESS ME UP voor het District waar Katniss Everdeen vandaan komt.

De dekking ziet er ook erg goed uit. Op internet heb ik een aantal afbeeldingen gevonden van beautybloggers die de nagellak hebben geprobeerd. Zie hieronder het resultaat van een aantal dekkingen. Voor meer dekkingen, kijk op deze blog.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

8 gedachten over “Capitol Colours nagellak + 1 euro korting!

 1. wooooow die zijn mooi;-)

 2. Wat een leuke kleuren! Die swatches die je kunt bekijken op die ander site ben ik blij mee! Zonder zou ik het niet zo snel kopen,
  Ik heb een aantal geweldige kleuren gezien. Zodra ik weer genoeg geld heb wil ik ze hebben!:D

  Wel flauw hoor om zo fors te reageren over het woord dekkingen. Je hebt zoveel benamingen.. Ik ken bijvoorbeeld alleen de naam swatches.

 3. Dekking is toch een doodnormale vertaling?
  Het ziet er heel mooi uit allemaal maar ik ben niet zo’n nagellak mens. Ik smeer het er altijd naast en daarom ben ik er uiteindelijk maar meegestopt xD

 4. @Fo, ik zou ook “finishes” gebruiken als ik in het Engels zou schrijven, maar in het Nederlands noem je dit een dekking 😉 Volgens mij zijn de lakjes nog redelijk, zo zijn er shops zoals nelly.com die 11.95 vraagt voor een potje. Daarbij hebben andere shops weer meer verzendkosten, maar ik heb hier niet heel veel onderzoek naar gedaan. Maar het zou best kunnen.

 5. Zien er erg mooi uit!

 6. Serieus? Een aantal voorbeelden van de dekkingen? :’) In nagellak wereld hebben wij het altijd over finishes niet dekkingen. Ook vind ik de shop redelijk aan de dure kant met deze lakjes, een google zoekopdracht levert zo een aantal webshops op die ver onder deze prijs zitten.

 7. Oeeeeh, nice 😀 Ik vind Mahogony Magic, Riveting, Smoke and Ashes en Agro het gaafste 😀

 8. ze zijn echt mooi:D

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.