Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Miley Cyrus – When I Look At You

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Niets mooiers om de week mee te beginnen dan een dromerig liefdesliedje. Zo kunnen de singles nog maar een keer dromen over de prins op het witte paard en de bezette personen blij zijn met hun vriend(in). Deze week een liedje van Miley Cyrus. Toegegeven, in het begin kon ik haar niet uitstaan als Hannah Montana. Maar sinds ik haar heb zien acteren in de young adult film The Last Song ben ik helemaal weg van haar!

Bij de aftiteling van The Last Song werd ik echt geraakt door het liedje dat werd afgespeeld. Dit bleek gezongen te worden door niemand minder dan Miley Cyrus zelf! In de clip zie je ook Liam Hemsworth, haar geliefde in The Last Song. In het echte leven is hij echter ook haar vriendje! En wisten jullie dat diezelfde Liam Hemsworth de rol vertolkt van de zeer aantrekkelijke Gale in The Hunger Games? Nog een extra kans om zijn looks te bewonderen!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Tuesday Tunes: Miley Cyrus – When I Look At You

  1. Denk dat dit het enige liedje van haar is wat ik wel aardig vind. Maar dan moet ik niet de clip erbij zien wat ik kan haar echt niet uitstaan.

  2. @Amelie, haha ja dat heb ik ook, als ik iemand niet leuk vind, denk ik dat 😛 maar op dit moment is het eerste het geval *zucht*

  3. @ admin : Haha, bij mij is het net het geval dat er zo weinig leuke jongens zijn dat ik blijf hopen dat ik ooitooitooit iemand vindt als in dit liedje ;p

  4. Jaaaa, zo’n mooi nummer. Alleen niet zo leuk als je verliefd bent en de man onbereikbaar is 😥 😛

  5. mooi 🙂
    Ik kon haar eerst ook niet uitstaan hoor haha

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.