Logo-youngadults-site

Vriendinnen boven alles

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Vriendinnen boven alles
Auteur: Ann Brashares

ISBN: 9789032513085

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Tien jaar geleden deelden de vriendinnen voor het eerst een spijkerbroek, maar nu zijn Tibby, Lena, Carmen en Bridget volwassen vrouwen die hun eigen levens hebben opgebouwd. Ze missen de vanzelfsprekendheid waarmee ze vroeger afspraken. Dan ontvangen de drie anderen een uitnodiging van Tibby. Ze kunnen niet wachten om hun vriendschap weer nieuw leven in te blazen, maar als ze eenmaal in Griekenland aankomen wacht hun een schok…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

7 gedachten over “Vriendinnen boven alles

  1. Ik heb volgens mij ergens in een heel ver verleden het eerste deel gelezen, dus ik moet nog aan de rest beginnen. Dit boek lijkt me heel leuk, en ik vind het een leuk idee om de meisjes 10 jaar later nog eens te laten zien 🙂

  2. Inmiddels besteld via bol.com 😀 Over een dag is hij binnen! Helemaal happy! Bedankt het stuk over dit boek anders was ik het pas veel later te weet gekomen.:-*

  3. Ik moet de serie nog steeds lezen. Dit boek lijkt me wel heel leuk trouwens, 10 jaar later

  4. Prachtige reeks! Ik ben nu, tien jaar later, aan dit laatste deel bezig 🙂

  5. Hmm, had je niet kunnen vertellen dat het om dezelfde serie ging. Ik vond het altijd een kinderachtige uitstraling hebben als ik het boek zag, waardoor ik echt dacht van ‘oké – laat maar’. Maar nu ik dit zie, denk ik: Moh?

  6. Ik wil echt aan deze serie beginnen!

  7. Geweldig moet ik echt lezen!!!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.