Logo-youngadults-site

Zal The Hunger Games triomferen op MTV Movie Awards?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

The Hunger Games is hét succes van 2012. Niet alleen beheersen ze de wereldwijde box office met nu al 400 miljoen dollar omzet, ze zijn ook nog eens genomineerd voor maar liefst 8 MTV Movie Awards. Samen met de komedie Bridesmaids domineren ze de lijst met meeste nominaties. Dit jaar nemen de lachwekkende bruidsmeisjes het op tegen de jongeren die vechten voor hun leven. En dat terwijl The Twilight Saga slechts twee nominaties haalde…

Voor het eerste jaar doet The Hunger Games mee in de MTV Movie Awards, en ze zijn al genomineerd voor deze categorieën: Movie Of The Year, Best Cast, Best Female Performance (Jennifer Lawrence), Best Male Performance (Josh Hutcherson), Breakthrough Performance (Liam Hemsworth), Best On-Screen Transformation (Elizabeth Banks), Best Fight (Lawrence & Hutcherson vs. Alexander Ludwig: Cato) en Best Kiss.

In de meest favoriete categorie Best Kiss moeten Lawrence en Hutcherson het opnemen tegen geduchte concurrenten: Robert Pattinson en Kristen Stewart, en Rupert Grint en Emma Watson. De Twihards zullen vechten om hun geliefd vampierkoppel – die al drie jaar op een rij de prijs in de wacht heeft gesleept – te laten winnen. Daarnaast is dit de eerste en laatste kans voor Grint en Watson om met hun verpletterende kus in de prijzen te vallen. Voor de ultieme award Movie Of The Year krijgen ze het nog moeilijker! Opnieuw moeten ze het opnemen tegen Breaking Dawn: Part 1 en Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2, maar ze krijgen ook nog concurrentie van de Oscarnominaties The Help en Bridesmaids. Het wordt een harde strijd waarin vampiertanden en toverstokken het zullen opnemen tegen pijl en boog. Met al de enthousiaste fans die gezorgd hebben voor het overheersende succes van The Hunger Games staat alvast één ding vast: de kansen zijn érg in hun voordeel.

Denken jullie dat The Hunger Games zal triomferen op de MTV Movie Awards of dat The Twilight Saga zijn kroontje zal houden? Laat het me weten!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

7 gedachten over “Zal The Hunger Games triomferen op MTV Movie Awards?

  1. THE HUNGERGAMES!!!!!

    alleen Best Kiss is natuurlijk voor Rupert Grint en Emma Watson:D

  2. OFCOURSE :P:-)!

    Hunger Games♥

  3. The Hunger Games!!!!!

  4. Ik vond Breaking Dawn beter dus daar heb ik op gestemd. Maar als The Hunger Games wint vind ik het ook niet erg

  5. The Hunger Games zal triomferen natuurlijk 😉

  6. EERSTE MINUUT GESTEMD EEN NU KUN JE KEIMOOIE STUKJES ZIEN!

  7. Hunger Games are the best 😛

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.