Logo-youngadults-site

Nieuwe releasedate voor City of Bones

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het ging niet goed met de verfilming van City of Bones. Cassandra Clare, schrijfster van de bestsellerserie, eiste immers enkele maanden geleden een volledige herschrijving van het filmscript. Niet alleen screenwriter Marlene King (Pretty Little Liars) werd hiervoor ingeschakeld. Ook Harold Zwart gaf het werk in handen van Screen Gems, een firma van Sony. Screen Gems heeft vrijgegeven dat City of Bones – het eerste deel van de Mortal Instrumentsserie – op 23 augustus 2013 in de filmzalen zal verschijnen. Hola, dat wordt nog even wachten!

Tot nu toe vallen er nog geen andere releases op die datum. Het filmen zal hoogstwaarschijnlijk op 15 augustus in Toronto beginnen. Lily Collins wordt nu al de grote ster van City of Bones genoemd. Ze vertolkt Clary Fray, een vijftienjarig meisje wiens moeder, een voormalig demonenjager, wordt ontvoerd. Wanneer ze naar haar moeder op zoek gaat, moet ze zich in de wereld van demonen storten.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Nieuwe releasedate voor City of Bones

  1. BALEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dat is nog heel lang voor we m kunnen bewonderen. Maar kijk er wel naar uit.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.