Logo-youngadults-site

Split – Het liegen begint nu

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Split – Het liegen begint nu
Auteur: Swati Avasthi

ISBN: 9789047704034

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Jace en Christian zijn opgegroeid in een gezin waar de spanning altijd te snijden was. Hun vader – een beroemde rechter – mishandelde hun moeder, en waar zij konden vinden de jongens de klappen op. Christian is op zijn zeventiende weggelopen. Jace, nu zestien, heeft eindelijk het onmogelijke gedaan: hij heeft zijn vader teruggeslagen en is het huis uit gezet. Het liegen begint nu… De eerste zin van Split sleept de lezer meedogenloos het leven van Jace binnen. Daar zit hij, met een door zijn vader gemolesteerd gezicht, met slechts 3,84 dollar op zak, in zijn auto voor de deur van zijn broer die hij al jaren niet heeft gezien. Een confronterend debuut over de dunne scheidslijn tussen slachtoffer en dader.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.