Geplaatst op 6 Reacties

Komt serie Pretty Little Liars naar het grote scherm?

Niets staat al vast, maar Ashley Benson, die glamourdiva Hanna speelt in ABC’s serie Pretty Litle Liars, heeft onthuld dat er wel plannen zijn. In het aprilnummer van Teen Vogue liet ze alvast weten dat de producers een seizoen of vier willen filmen en de grote finale in een bioscoopfilm willen verwerken. ABC wil een andere richting uit; geen 8-9 seizoenen maar de fans warm maken voor de ultieme film.

Maar of die plannen werkelijkheid worden, daar zullen we nog op moeten wachten. Op 19 maart is de finale van seizoen twee te bewonderen. Naar zeggen zal eindelijk A’s identiteit onthuld worden. Voor mij mag er in ieder geval zeker een film komen! Dat vind ik veel interessanter dan zoveel seizoenen die na een tijdje een beetje afgezaagd worden. Duimen dus!

6 gedachten over “Komt serie Pretty Little Liars naar het grote scherm?

  1. is er al meer duidelijk over dit ? en weet iemand wanneer deel 9 enz. in het nederlands in paperback uitkomen? ik ben nu bij deel 7 van de boekenserie en ik wil niet verder lezen dat ik dan heel lang moet wachten voor deel 9. dus ondertussen kijk ik de tv-serie

  2. geweldige serie!! Als ze er serieus een film van willen maken, zou dat echt geweldig zijn 🙂

  3. De serie vind ik geweldig, en hoopte eigenlijk op veel seizoenen. Maarja, lijkt me ook lastig want je bent eigenlijk steeds aant wachten op de A onthulling. En wat moet je daarna doen? Eigenlijk is dat idd het einde..
    Dusja, nog wat seizoenen en dan een film lijkt me wel leuk haha

  4. Als het zo aansluit op de serie dat er een film wordt gemaakt van alle boeken in één, ga ik misschien wel kijken.
    Ookal ken ik de boeken/serie niet, ik wil toch wel graag weten wie nou die A. is.

  5. te gek!!! deze serie is zo goed!! aanrader!!

Geef een reactie