Logo-youngadults-site

De nieuwe Carrie Bradshaw!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Wij hebben al eerder aangekondigd dat Gossip Girl concurrentie krijgt van de nieuwe tv-serie The Carrie Diaries. Inmiddels zijn ze begonnen met het filmen van deze nieuwe serie en zullen wij vanaf september er vast een nieuwe verslaving bij hebben! Het is altijd spannend als er een prequel van een orgineel concept (Sex and the City) komt, maar wij verheugen ons er stiekem toch wel op! The Carrie Diaries vertelt het verhaal voor de wilde avonturen van SATC vertelt. Eindelijk is dan nu ook bekend wie Carrie Bradshaw, de ultieme fashionista, gaat spelen. De 18-jarige actrice, AnnaSophia Robb, is de gelukkige geworden.

Misschien ken je haar wel uit de films Jumper of Charlie and the Chocolate Factory? Ook komt er in deze serie een rol voor het jongere zusje van Carrie, Doris. De rol van Doris zal gespeeld worden door de 14-jarige Stefania Owen. Zij speelde o.a. in de prachtige film The Lovely Bones.

Hier de eerste foto’s van The Carrie Diaries! Wat vinden jullie van AnnaSophia? Zien jullie een nieuw stijlicoon, net zoals Sarah Jessica Parker, in haar?

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Wendy

Wendy

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “De nieuwe Carrie Bradshaw!

  1. Grappig, vind haar wel wat hebben 🙂
    Ben best wel nieuwsgierig naar de serie

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.