Logo-youngadults-site

The Hunger Games: het laatste nieuws!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het aftellen is begonnen! Over minder dan 1 week zitten wij allemaal in de bios te kijken naar dé film van 2012: The Hunger Games. Maar niet alleen wij kunnen niet meer wachten, de hele wereld staat op zijn kop! En er is nieuws bij de vleet! Deze week hebben we voor jullie de mooiste foto’s van The Hunger Games première, nieuws over de laatste film en een gloednieuwe clip!

De sterren van The Hunger Games schitterden deze week op de rode loper in LA! Op het Nokia Theatre was te zien hoe Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth (met Miley Cyrus), Josh Hutcherson , Elizabeth Banks, Woody Harrelson, Stanley Tucci, Leven Rambin en Donald Sutherland interviews hielden met de pers en poseerden in hun glamouroutfits. And the whole world was watching! Onderaan in dit artikel kun je enkele leuke foto’s van de première zien.

Maar er is meer! Op diezelfde première deed The Hunger Games producente Nina Jacobson de onthulling dat de laatste film Mockingjay misschien helemaal niet in twee delen opgesplitst zal worden. De filmmakers hebben nog niets beslist! “We zijn er nog niet uit,” vertelde ze. “Laten we eerst afwachten hoe de eerste film ontvangen zal worden, en ons dan focussen op de film die volgt in plaats van overhaaste beslissingen te nemen.”

And last but not least! Om ons helemaal wild te maken, heeft Lionsgate nog een laatste clip vrijgegeven. In dit 1 minuut durende fragment kun je Peeta’s interview met Caesar bekijken. De avond voordat ze vrijgelaten worden in de arena, moet elke Tribuut een interview afnemen. En die van Peeta pakt wel heel speciaal uit! Op MTV.com kun je de clip bekijken. Zelf wil ik ‘m niet zien (om de spanning erin te houden ;p) maar laat me weten wat jullie er van vinden!

Hier zijn dan nog enkele leuke foto’s van de wereldwijde première van The Hunger Games. Wat vinden jullie van de outfits van onze sterren?

Op de linker foto zie je regisseur Gary Ross en acteurs Josh Hutcherson en Elizabeth Banks (Effie Prul) met de vrouw die het allemaal mogelijk maakte; schrijfster Suzanne Collins. Met háár zou ik ook op de foto willen! Rechts zie je ons golden trio; Josh Hutcherson, Jennifer Lawrence en Liam Hemsworth.

Links zie je Liams Hemsworth met zijn mooie vriendin Miley Cyrus. Rechts kun je Elizabeth Banks mooie figuur en stijlvol jurkje bewonderen.

Maar als er iemand de show gestolen heeft op de première is het wel Jennifer Lawrence in haar prachtige gouden jurk. Ze stráálde!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “The Hunger Games: het laatste nieuws!

 1. Inderdaad, ik vind haar met bruin veel mooier. Ik heb het boek gelezen en dat past en veel meer bij. Gelukkig heeft ze ook bruin haar bij de film. Want toen ik haar met blomd haar zag vond ik dat veel minder mooi. 😉

 2. Aah gelukkig, ik dacht al dat ik de enige was!
  Iedere keer denk ik ook weer; bruine is beter. Toen ik de bruine katniss zag dacht ik; oh leuk, geschikt meisje. Toen zag ik blonde foto’s en had ik zoiets van ja.. oke, uuhm mwah.

  Maar als ze liever bruine haren heeft waarom doet ze dat dan niet? Een of ander contract, ofzoiets?

 3. Veeeeeeeeeel mooier met bruin haar en idd ik wist al een tijdje v/h stukje me peeta maar ik zie het ook niet

 4. @ Stella: Ik geef je helemaal gelijk, ze heeft veel meer uitstraling als brunette. Ze heeft trouwens zelf ook gezegd dat ze liever bruine haren heeft (;

 5. Ben ik de enige die haar mooier vind met bruin haar? Ze ziet er heel erg mooi uit maar ik vind dat ze meer ‘inhoud’ zal ik maar even zeggen, uitstraalt als ze bruine haren heeft.

  Nu is ze meer, uuh zo’n another blonde ..

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.