Logo-youngadults-site

Nieuwe foto’s van Dark Shadows

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Dark Shadows, de nieuwste Tim Burtonfilm, zal normaal gezien begin mei in de bioscoop verschijnen. Opvallend is dat er nog maar weinig nieuws rondom de film is verschenen, laat staan een trailer. Mensen beginnen zich af te vragen of alles wel goed verloopt. Gelukkig hebben de filmmakers nog enkele leuke foto’s van deze film vrijgegeven. We kunnen in ieder geval vaststellen dat Tim Burton zich van zijn beste kant zal laten zien; prachtige kostuums, indrukwekkende decors en spetterende acteurs bij de vleet!

In deze film van Tim Burton neemt Johnny Depp de rol van Barnabas Collins op zich, die tegen zijn wil in een vampier is veranderd. Daarna werd hij opgesloten in een tombe, totdat een bende werkmannen hem ontdekt. Dark Shadows verschijnt op 9 mei 2012 in de bioscoopzalen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.