Logo-youngadults-site

Preview De eerste dag

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

de-eerste-dagBij ons was de film One day, met Anna Hathaway in de hoofdrol, eerder bekend dan het boek van David Nicholls. De film is prachtig, maar heeft een verrassend eind (waar ik wel even van schrok). Het boek is vast en zeker nog mooier verteld dan de film. Vandaar dat wij jullie graag laten kennismaken met De eerste dag.

Het verhaal
15 juli 1988: Emma en Dexter ontmoeten elkaar voor het eerst op de avond van hun afstuderen. Morgen scheiden hun wegen zich weer. Waar zullen ze zijn op deze ene dag volgend jaar? En het jaar daarna? En elk jaar dat daarop volgt?

Lees hier de preview van De eerste dag. Wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Preview De eerste dag

  1. Ik heb het boek met kerst gekocht, en ik vond het prachtig om te lezen. Er zit voldoende romantiek in, maar het wordt wel op een realistische manier uitgewerkt. Een echte aanrader, evenals de film!

  2. Gisteravond heb ik de film gezien. Ik vond ‘m echt heel mooi en verrassend… Het boek heb ik net gereserveerd bij de bieb, dus ik ben heel benieuwd! (:

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.