Geplaatst op 8 Reacties

Angel Fire

Angel Fire

Angel FireTitel: Angel Fire
Auteur: L.A. Weatherly

ISBN: 9789022326831

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

Angel Fire is het tweede deel van de spannende Angel Trilogy. Er is veel gebeurd, engelen zijn niet de goedaardige wezens waarvoor ze zich voordoen, en Willow weet dat. Zelf half-engel, is ze zich ook bewust van de vreselijke plannen van de Engelenkerk. Alleen zij kan hen tegenhouden, maar dat zal de sekte niet zomaar toelaten, integendeel, de leden van de Engelkerk hebben gezworen dat ze Willow kapot zullen maken. Gelukkig staat Willow er niet alleen voor, er is Alex: vermaard engelendoder, en, Willows enige grote liefde. Samen willen ze een nieuwe generatie engelendoders opleiden om gewapend te zijn in de strijd. Maar, al doet Alex nog zo zijn best, Willow blijft zich als half- engel een buitenstaander voelen. Wanneer op een dag een bijzonder aantrekkelijke vreemdeling in het kamp toekomt, slaat bij Willow de twijfel toe?

8 gedachten over “Angel Fire

  1. Het eerste deel vond ik ook een beetje langdradig, maar deel 2 is heel anders er gebeurt er heel veel en die is echt suuuper spannend!! 😉 nu wachten op deel 3 “Angel Fever” ;-);-)

  2. ik weet niet echt of ik het eerste deel beter vind of het 2de ze zijn allebei gewoon erg verschillend

  3. Het tweede boek vind ik echt goed, beter als het eerste. Ik denk dat dat misschien wel komt door de knappe vreemdeling die het verhaal toch wel wat spannender weet te maken 🙂

  4. ik vond beide boeken super. ik leef me helemaal in in het verhaal en wil nu al het derde boek lezen 😉

  5. Echt een heel goed boek!

  6. Deel 1 was inderdaad heel langdradig en een beetje saai, hoewel ik hem op vakantie in België wel zo uit had. Het verhaal was wel heel intrigerend en het tweede deel staat al een tijdje in mijn kast (in het Engels dan)
    Andere boeken krijgen alleen steeds voorrang, dus ik zal er maar in beginnen nadat ik eindelijk Smaragdgroen ergens weet te vinden 🙂

  7. Ik vond deel 2 nog beter dan deel 1. Hij is wel heel lang, tijdens het middenstuk hadden er wel wat dingen weggelaten kunnen worden maar hij is echt heel mooi!

  8. Ik vonde deel 1 eigenlijk een beetje tegenvallen. Erg langdradig. Dus ik wil deze wel lezen, maar ik wacht tot ik hem in de bieb kan lenen.

Geef een reactie