Logo-youngadults-site

Angel Fire

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Angel FireTitel: Angel Fire
Auteur: L.A. Weatherly

ISBN: 9789022326831

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

Angel Fire is het tweede deel van de spannende Angel Trilogy. Er is veel gebeurd, engelen zijn niet de goedaardige wezens waarvoor ze zich voordoen, en Willow weet dat. Zelf half-engel, is ze zich ook bewust van de vreselijke plannen van de Engelenkerk. Alleen zij kan hen tegenhouden, maar dat zal de sekte niet zomaar toelaten, integendeel, de leden van de Engelkerk hebben gezworen dat ze Willow kapot zullen maken. Gelukkig staat Willow er niet alleen voor, er is Alex: vermaard engelendoder, en, Willows enige grote liefde. Samen willen ze een nieuwe generatie engelendoders opleiden om gewapend te zijn in de strijd. Maar, al doet Alex nog zo zijn best, Willow blijft zich als half- engel een buitenstaander voelen. Wanneer op een dag een bijzonder aantrekkelijke vreemdeling in het kamp toekomt, slaat bij Willow de twijfel toe?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

8 gedachten over “Angel Fire

  1. Het eerste deel vond ik ook een beetje langdradig, maar deel 2 is heel anders er gebeurt er heel veel en die is echt suuuper spannend!! 😉 nu wachten op deel 3 “Angel Fever” ;-);-)

  2. ik weet niet echt of ik het eerste deel beter vind of het 2de ze zijn allebei gewoon erg verschillend

  3. Het tweede boek vind ik echt goed, beter als het eerste. Ik denk dat dat misschien wel komt door de knappe vreemdeling die het verhaal toch wel wat spannender weet te maken 🙂

  4. ik vond beide boeken super. ik leef me helemaal in in het verhaal en wil nu al het derde boek lezen 😉

  5. Echt een heel goed boek!

  6. Deel 1 was inderdaad heel langdradig en een beetje saai, hoewel ik hem op vakantie in België wel zo uit had. Het verhaal was wel heel intrigerend en het tweede deel staat al een tijdje in mijn kast (in het Engels dan)
    Andere boeken krijgen alleen steeds voorrang, dus ik zal er maar in beginnen nadat ik eindelijk Smaragdgroen ergens weet te vinden 🙂

  7. Ik vond deel 2 nog beter dan deel 1. Hij is wel heel lang, tijdens het middenstuk hadden er wel wat dingen weggelaten kunnen worden maar hij is echt heel mooi!

  8. Ik vonde deel 1 eigenlijk een beetje tegenvallen. Erg langdradig. Dus ik wil deze wel lezen, maar ik wacht tot ik hem in de bieb kan lenen.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.