Logo-youngadults-site

Hoofdrol in Sleeping Beauty-remake Maleficent voor Angelina Jolie?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

angelina jolie2-pg-horizontalAngelina Jolie is iemand die enkel voor rollen gaat die ze zelf heeft uitgekozen, en het ziet ernaar uit dat ze haar zinnen gezet heeft op Maleficent, de remake van Sleeping Beauty. “Ik heb twee jaar lang niet geacteerd. Maar ik heb een volgend project: een Disney film,” vertelde ze in een interview op het filmfestival van Berlijn, waar ze In the Land of Blood and Honey, haar eerste film als regisseur, promootte. Overal op het internet wordt gespeculeerd naar de rol, maar iedereen is ervan overtuigd dat Jolie de rol van Maleficent bedoeld, aangezien er niet veel andere Disney projecten op het programma staan. Daarnaast hintte ze in december dat haar kinderen niet kunnen wachten op haar volgende film en haar zelfs ‘mum-elicent’ noemen.

Maleficent is een remake van Walt Disney’s Sleeping Beauty in 1959, de bekendste filmadaptatie van het gelijknamige sprookje van de Broeders Grimm. In dit wereldberoemde verhaal spreekt Maleficent een vloek uit over prinses Aurora die haar zou laten sterven als ze zich aan een spinnenwiel prikte. Maar de goede feeën steken hier een stokje voor. Maleficent zal het verhaal vertellen vanuit het perspectief van de duivelse heks. Nou, met namen als Disney en Angelina Jolie kan het alleen maar een knallende film worden!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Hoofdrol in Sleeping Beauty-remake Maleficent voor Angelina Jolie?

  1. Ben niet zo’n fan van Angelina Jolie maar ik denk dat ze hier wel heel geschikt voor is!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.