Logo-youngadults-site

Preview De uitvinding van Hugo Cabret

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

de uitvinding van hugo cabretWe hebben weer een nieuw leesfragment voor je! Deze keer kun je een aantal pagina’s bekijken (ja je leest het goed) van De uitvinding van Hugo Cabret van Brian Selznick. Dit boek is namelijk heel bijzonder, want er staan heel veel schetsen in die het verhaal in beeld vertellen, en af en toe staan er wat pagina’s waarin wordt verder verteld. Het begin waar je alleen maar de maan ziet is niet zo bijzonder als leesfragment, maar het boek is ontzettend mooi!

Het verhaal
Hugo Cabret woont in de muren van een druk treinstation in Parijs en zorgt ervoor dat de klokken gelijk blijven lopen. Maar wanneer Hugo het pad van een excentriek, leesgraag meisje en een verbitterde oude man kruist, worden Hugo’s bestaan en zijn grote geheim in gevaar gebracht.

Een tekening, een notitieboekje, een gestolen sleutel, een mechanische man en een verborgen bericht van Hugo’s overleden vader vormen de spil van dit ingenieuze, ontroerende en betoverende mysterie.

Neem een kijkje en we zijn benieuwd naar je mening! Klik hier om naar het kijk- en leesfragment te gaan.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.