Logo-youngadults-site

Omdat ik niet wou kussen…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Omdat ik niet wou kussenTitel: Omdat ik niet wou kussen…
Auteur: Guy Didelez & Hatice Ava

ISBN: 9789022326848

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

Die jongen kwam naar me toe en vroeg of het goed was. Ik antwoordde niet. Verlegen om wat vroeg hij. Ik ken u niet, antwoordde ik. Wil je me niet beter leren kennen vroeg hij toen. Toen ik nee zei, kwam hij naar me toe en probeerde me te kussen. Ik duwde hem weg en hij stak me neer.

Omdat ik niet wou kussen vertelt het waargebeurde verhaal van Hatice Ava, een veertienjarig Turks meisje dat op Valentijnsdag 2010 op het Antwerpse Kiel door een onbekende in de hals werd gestoken omdat ze niet op zijn avances inging. Het mes raakte een halsslagader en het meisje verkeerde in levensgevaar. Ze herstelde van haar verwondingen, maar nog dagelijks denkt ze aan die vreselijke dag.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Omdat ik niet wou kussen…

  1. Hè jakkes! Goed van die meid dat ze het van zich heeft kunnen afschrijven, maar zoiets deprimerends ga ik niet lezen. xD

  2. Pfff… Dat is even heftig zeg!!! Ben wel nieuwsgierig naar het boek, maar ik weet nog niet of ik em ook wel echt ga lezen…

  3. ZO dat klinkt heftig!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.