Geplaatst op Geef een reactie

Gossip Girl krijgt concurrentie: The Carrie Diaries

Sex-and-the-City-The-Carrie-Diaries

Sex-and-the-City-The-Carrie-DiariesSinds Sex and the City 2 waren er al geruchten ontstaan dat The Carrie Diaries verfilmd zou worden. Maar het is nu officieel dat het een tv-serie wordt! The CW, de tv-zender achter onder meer Gossip Girl en The Vampire Diaries, heeft dit bevestigd. De zender zou zelfs al werken aan een pilot.

De serie wordt gebaseerd op het boek The Carrie Diaries van Candace Bushnell. Zij schreef ook de andere boeken over Carrie’s leven. Het verhaal speelt zich af in de jaren 80, toen Carrie nog niet in New York woonde. In die tijd was ze verliefd op Sebastian Kydd, maar Donna LaDonna, het populairste meisje van school, maakt het haar niet gemakkelijk.

Amy Harris, schrijfster van de Sex and the City serie, gaat zich over het script buigen. Daarnaast zouden Blake Lively, Elizabeth Olsen, Emma Roberts, Dianna Agron en Selena Gomez gevraagd zijn om auditie te doen. Het lijkt erop dat Gossip Girl een nieuwe concurrent erbij krijgt.

Wat vinden jullie? Zitten jullie te wachten op een soort gelijke serie als Gossip Girl? Kennen jullie de boeken over de jonge Carrie Bradshaw?

Geef een reactie