Logo-youngadults-site

Gossip Girl krijgt concurrentie: The Carrie Diaries

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Sex-and-the-City-The-Carrie-DiariesSinds Sex and the City 2 waren er al geruchten ontstaan dat The Carrie Diaries verfilmd zou worden. Maar het is nu officieel dat het een tv-serie wordt! The CW, de tv-zender achter onder meer Gossip Girl en The Vampire Diaries, heeft dit bevestigd. De zender zou zelfs al werken aan een pilot.

De serie wordt gebaseerd op het boek The Carrie Diaries van Candace Bushnell. Zij schreef ook de andere boeken over Carrie’s leven. Het verhaal speelt zich af in de jaren 80, toen Carrie nog niet in New York woonde. In die tijd was ze verliefd op Sebastian Kydd, maar Donna LaDonna, het populairste meisje van school, maakt het haar niet gemakkelijk.

Amy Harris, schrijfster van de Sex and the City serie, gaat zich over het script buigen. Daarnaast zouden Blake Lively, Elizabeth Olsen, Emma Roberts, Dianna Agron en Selena Gomez gevraagd zijn om auditie te doen. Het lijkt erop dat Gossip Girl een nieuwe concurrent erbij krijgt.

Wat vinden jullie? Zitten jullie te wachten op een soort gelijke serie als Gossip Girl? Kennen jullie de boeken over de jonge Carrie Bradshaw?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.