Logo-youngadults-site

Sneak peek The Secret Circle van 2 februari

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

the-secret-circle-8Vorige week zaten de fans (waaronder ikzelf) van The Secret Circle met smart te wachten op de volgende aflevering, maar helaas kwam er toen geen nieuwe. Geen idee waarom het een week werd verschoven, waarschijnlijk weer een stop. Maar gelukkig komt morgen aflevering 13 en oh wat is het toch weer spannend!

In deze aflevering, Medallion, raadpleegt Cassie The Secret Circle nadat ze de waarschuwing over de terugkeer van de heksenjagers heeft gekregen. Tijdens een verjaardagsfeestje die Ethan met de hulp van Diana geeft, komen Cassies ware gevoelens voor Jake en Adam aan de oppervlakte. Ondertussen nemen Faye en Melissa hun innerlijke kracht naar een verfrissend nieuw niveau wanneer ze een beetje gebruiken van Lee’s “Devil’s Spirit”.  

Bekijk hieronder de Sneak Peek trailer! Kunnen jullie ook niet wachten?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Sneak peek The Secret Circle van 2 februari

  1. @Darkness, bedankt voor de tip op het forum. Denk dat ik elke week een sneak peak zal plaatsen, dat is misschien wel leuk. 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.