Logo-youngadults-site

Nog meer castingnieuws over The Host van Stephenie Meyer

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Diane KrugerDat Stephenie Meyers sciencefictionbestseller The Host verfilmd zal worden, is ondertussen oud nieuws. Het zal ook nog niet voor binnenkort zijn, aangezien de release datum voor 29 maart 2013 gepland staat. Maar jullie kunnen wel al een oordeel vellen over de nieuwste castings van de verfilming.

Allereerst is Diane Kruger aan het lijstje toegevoegd. Zij zal de rol van “The Seeker” op zich nemen. Diane is bekend van de films Inglorious Basterds, National Treasure en Unknown. Mij komt ze nog bekend voor van het mythische drama Troy, waarin zij Helena speelde. Eerder al werden actrices Eva Green (Casino Royale, The Golden Compass), Hayley Atwell (The Duchess) en Claire Danes (Stardust) genoemd.

Maar dat is nog niet alles. Ook de rollen van Jamie Stryder en Kyle O’Shea zijn bezet. Jamie Stryder, het jongere broertje van Melanie, zal gespeeld worden door Chandler Canterbury, die al te zien was in The Curious Case of Benjamin Button. De koppige broer van Ian in The Host zal vertolkt worden door Boyd Holbrook. Deze acteur is nog niet zo bekend, maar heeft wel al meegespeeld in Milk en The Big C. Laten we hopen dat The Host zijn doorbraak zal worden.

Chandler Canterbury Boyd Holbrook1

Eerder al lieten we jullie weten dat de hoofdrol Wanda gespeeld zal worden door Saoirse Ronan. De rollen van Ian en Jared worden gespeeld door respectievelijk Jake Abel en Max Irons. Wat vinden jullie van deze nieuwe acteurs? Voldoen ze een beetje aan jullie verwachtingen?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Nog meer castingnieuws over The Host van Stephenie Meyer

  1. Ja ik mag toch hopen dat ze Diane Kruger wel zwart haar gaan geven!

  2. haha, het is alweer een tijd geleden dus ik weet de details niet meer zo goed van het boek. Als ik even diep ga nadenken komt het wel weer naar boven.. Ik weet dat het allemaal heel anders uitzag in mijn verbeelding.

    The seeker zag ik namelijk als iemand met halflang donker stijl haar en een iets ouder nors gezicht ..

  3. Nou echt wel!
    Weet niet hoe ik me hierbij moet voelen 😛
    Ik zie het wel als de film uit komt want ik ga er zeker weten naartoe maar ik twijfel over de mensen 🙁

  4. Deze casting wordt echt zoooooooooooooooooooooo anders dan wat ik in mijn hoofd had!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.