Geplaatst op 5 Reacties

Trailermuziek Snow White and the Huntsman

Snow-White-Huntsman-Kristen-Stewart-Trailer

Snow-White-Huntsman-Kristen-Stewart-TrailerVinden jullie de trailer van Snow White and the Huntsman met Kristen Stewart ook zo geweldig?
Wij wel!

In dit epische actie-avontuur speelt Kristen ‘Snow White’ de enige persoon die mooier is dan de boze koningin (Charlize Theron), die er op uit is om Snow White te vernietigen. De film belooft visueel spectaculair te worden en waarschijnlijk wordt de soundtrack dat ook!

Veel nieuws is er nog niet bekend, maar wij willen jullie niet onthouden van de eerste nieuwtjes. Zo is er inmiddels bekend dat de filmcomponist James Newton Howard verantwoordelijk wordt voor de filmmuziek. Hij is onder andere bekend van de soundtracks van I am legend, Dinosaur, Waterworld, The Sixth Sense, Signs en The Village.

De muziek in de trailer gaf ons al kippenvel, dus dat beloofd wat! Het nummer heet ‘World Collapsing’ van Danny Cocke.

Luister hieronder en laat ons weten wat jullie ervan vinden!

En hieronder nog eens de trailer. Is het al bijna zomer? Enjoy!

5 gedachten over “Trailermuziek Snow White and the Huntsman

  1. Als het goed is draait hij vanaf 7 juni 2012 in de Nederlandse bioscoop! 🙂

  2. wanneer komt hij uit dan? 😀

  3. Lijkt mij ook een superfilm. Kan niet meer wachten tot hij uitkomt!:-)

  4. @Ilse… dank je wel 🙂 Het is inderdaad al helemaal in de Valentijn sfeer 🙂

    Ik ben zeer benieuwd naar de film…ga het denk ik wel in de bios kijken 😀

  5. Ik had van die hele film nog niets gehoord joh! 😮 Schijnbaar wilt Kirstin dan wel verder met dit soort films! Ben benieuwd. Al is het wel raar om haar in een machtspositie te zien. Tenminste, ze werd in Twilight altijd afgeschermd als iemand die beschermd moet worden. Als je dat bovenste plaatje kijkt van het filmpje voor je erop klikt, lijkt het me eerder dat zij iemand beschermt en niet andersom. xD Trouwens, leuke nieuwe achtergrond! Al echt in het kader van (de) valentijn(sbundel)! =D

Geef een reactie