Logo-youngadults-site

Doodskus

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

doodskusTitel: Doodskus
Auteur: Lauren Henderson

ISBN: 9789049925208

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Scarlett hoopt dat alle problemen die begonnen met de moord op Dan McAndrew nu ver achter haar liggen. Maar wanneer ze met haar klas naar Edinburgh gaat, komt ze haar oude vijanden van St. Tabby’s tegen, de school waar ze op zat voor haar leven op zijn kop werd gezet.
Algauw wordt duidelijk dat iemand Scarlett uit de weg wil ruimen. Zit Plum achter de aanslagen? Of Alison en Lucy, haar oude vriendinnen van St. Tabby’s die ze ooit heeft laten vallen? Wanneer haar beste vriendin Taylor zich ook verdacht gedraagt, weet Scarlett helemaal niet meer wie ze wel en niet kan vertrouwen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Doodskus

  1. dit is een van de beste delen. heel erg spanend. alles wordt goed opgebouwd. er zit een goed plot in.
    ik hoop dat deze serie wordt verfilmt.

  2. Ja klopt, volgens mij is dit het laatste deel in de Scarlett Wakefield-serie….Eerder had je zoenen & leugen, Kus in de nacht… en nog eentje 😛

  3. Is dit niet een vervolg op één of ander boek? Ik heb het idee dat het verhaal me enigszins bekend voorkomt. Misschien heb ik het al eens in m’n handen gehad in de Selexys, dat kan natuurlijk ook. Het klinkt in elk geval enorm spannend! =D

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.