Logo-youngadults-site

Componist Twilight schrijft duet voor R-Patz en filmdochter, Renesmee

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

robert-piano-breaking-dawn__oPtJe vraagt je misschien af wat er aan de hand is als je de titel van dit bericht leest… en sommige Twi-hards zullen dit nieuws helemaal geweldig vinden en anderen misschien niet. Er worden namelijk wat nieuwe scènes toegevoegd aan Breaking Dawn part II.
We weten allemaal al hoe het boek eindigt en dat er niet veel materiaal is om mee te werken om er een geweldige afsluiting van te maken. Dus gaan er geruchten dat Stephenie Meyer en Melissa Rosenberg de handen in een slaan om er wat nieuws bij te verzinnen.

Tijdens een interview met The SAG Harbor Express heeft de componist van Twilight, Carter Burwell, onthult dat hij een lied zal componeren voor Robert Pattinson en Mackenzie Foy, de jonge actrice die Edward Cullens dochter, Renesmee, speelt.
Carter vertelt het volgende:

“In the movie I’m working on right now, which is “Breaking Dawn: Part II,” they needed Rob Pattinson and the actress who plays his daughter to play piano onscreen. I had to write this duet before they shot the film so they could actually learn the parts. Rob is a musician, so he prides himself on working out the fingering for these correctly.”

Herinneren jullie dat er een scène in Breaking Dawn zit waar Edward samen met zijn dochter de piano bespeeld? Wij niet.
Ach, wij vinden het ook helemaal niet erg als Robert samen met zijn ‘filmdochter’ een prachtig duet op de piano speelt. Misschien pinken we nog een traantje weg bij dat schattige moment. De scenaristen willen er in ieder geval een goed eind aan breien, en zorgen dat niemand de Twilight saga vergeet.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Componist Twilight schrijft duet voor R-Patz en filmdochter, Renesmee

  1. leuk leuk leuk

    Ik vond het einde van Breaking Dawn namelijk tegen vallen .. Ik had gehoopt op wat meer actie.

  2. Vergeten doe ik het toch niet, daar hoeven ze het niet om te doen. Mijn mening hierover geven is nogal een tweestrijd. Aan de ene kant ben ik het met een boel mensen eens dat ze het gaan uitmelken door dit te doen. Plus we moeten langer wachten tot de film klaar is en we ‘m kunnen zien. Aan de andere kant is het wel leuk want ik hou altijd van interactie tussen personages. Dat maakt het des te leuker. Maar… tsja. Me wantz part II as soon as possible! D=

  3. Misschien als Bella aankomt nadat ze weg is geweest met de auto om de paspoorten op te halen en Edward haar liedje speelt om haar zo te verwelkomen.

  4. Tja je moet er toch wat bij verzinnen om er nog iets van te maken.
    Ik vind het wel een leuk idee en ben benieuwd wat ze nog meer verzinnen 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.