Logo-youngadults-site

Update categorie ‘Muziek’

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

MovieMusic2

Muziek is een van de aspecten die wij bij het lezen van een boek soms missen. Gelukkig wordt hier bij het verfilmen van een boek wel gretig gebruik van gemaakt! Muziek kan het verhaal zeker nog mooier maken of emotioneler. Bij ons zorgt muziek er soms zelfs voor dat wij een traantje weg pinken bij een bepaalde scène.

Vanaf nu zullen wij je een paar keer per week updaten met muzieknieuws uit je favoriete films en tv-series en plaatsen we playlists je favoriete personages en filmsterren! Elke maandag zal er een Music Monday verschijnen waarin wij een YouTube filmpje plaatsen met ons favoriete nummer van die week!

Wij hebben er zin in. Jullie ook?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Wendy

Wendy

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Update categorie ‘Muziek’

  1. Hier kijk ik ook erg naar uit!!!
    Vind sommige soundtracks zoooo mooi!!

  2. Hell yeah! Dit onderdeel vind ik dan wel weer leuk! Ik hou van muziek en wat het wegpinken van traantjes betreft… Ja, daar kan ik me totaal in vinden. Ik krijg kicks van muziek. Gisteren nog wat CD’s gedownload met soundtracks en scores van Twilight, aangezien die poll over stemmen op je favo boeken en films me daar weer aan had laten denken. Echt geweldig, eargasms!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.