Logo-youngadults-site

Wear it like Bella Swan!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Iedereen heeft het altijd maar over de gorgeous looks van Edward en Jacob, maar Bella mag er zeker ook wel wezen! Ben jij geïnspireerd door haar look? Wij hebben voor jou het internet afgezocht en hebben Bella’s outfit gekopieerd.

Bella’s look kun je beschrijven als low-maintenance en comfortabel. Ben jij het type dat ’s morgens liever vijf minuten langer in bed blijft liggen of vind je haar stijl gewoon erg gaaf? Dan past deze look helemaal bij jou! 

Als eerst moet je zorgen dat je een goede top draagt en een mooie spijkerbroek. Het liefst een top in aardetinten, zoals bruin en groen. Dit is de basis. Dus investeer in goede jeans en je bent al een heel eind. 

Bella woont in het koude Forks, dus een warme jas is een verplichte toevoeging aan je garderobe! Vaak is dit haar meest opvallende kledingstuk. Accessoires kun je gewoon simpel houden, less is more! Bijvoorbeeld een leuke armband en verder niets. Haar schoenen zijn absoluut een belangrijke touch aan haar outfit, een goede sneaker maakt haar outfit helemaal af! 

Houd je aan deze regels en jij loopt binnenkort helemaal in de Bella Swan-stijl. En onthoud; Edward en Jacob waren allebei verliefd op haar! Dus aan alle leuke en mysterieuze jongens.. Wees opgepast! Er is een nieuwe Bella in town!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Wendy

Wendy

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Wear it like Bella Swan!

  1. gewoon niet te moeilijk maar zit allemaal wel lekker en het is nog leuk ook. 😀

  2. Leuk! Spijkerbroeken heb ik zat dus ik zit wel goed 😉

  3. Eigenlijk wel mijn stijl!:-)

  4. Ik vind het best wel een Bella-stijl, simpel en gewoon 🙂 Wel leuk

  5. Whaha, kinda hilarious als je die kleding bekijkt. xD Dat is zo ongeveer hoe ik er vaak bijloop in de winter. Hoewel… die parka niet hoor. Dat is IETS boven het budget. xD

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.