Logo-youngadults-site

Het huis van de nacht 1 & 2

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

het_huis_van_de_nacht_1_en_2Titel: Het huis van de nacht 1 & 2: Verkozen & Verraden
Auteur: P.C. Cast & Kristin Cast

ISBN: 9789022561706

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

De twee eerste delen van de succesvolle Huis van de Nacht-serie nu in één band.

In Verkozen is het leven moeilijk als je zestien bent, je moeder getrouwd is met een loser van een stiefvader en je vriendje liever bier drinkt en chilt met zijn maten. Maar het is lang niet zo moeilijk als Uitverkoren zijn. Als de zestienjarige Zoey wordt uitverkoren door een vampier weet ze dat haar leven voorgoed zal veranderen: op haar voorhoofd verschijnt het teken van de vampiers en ze zal haar familie moeten verlaten om naar het Huis van de Nacht te gaan, een school waar ze maar één vak kennen: hoe word ik een vampier. Er zit echter een addertje onder het gras: als je niet slaagt, sterf je…

In Verraden woont de kersverse vampier Zoey Redbird sinds kort in het Huis van de Nacht. Ze heeft de enorme vermogens omarmd die de vampiergodin Nyx haar gegeven heeft, en ze begint te begrijpen wat het betekent om de leider van de Duistere Dochters te zijn, de hoogste elite in het Huis. Dan gebeurt het ondenkbare: menselijke tieners worden vermoord, en alles wijst naar het Huis van de Nacht. De spanning tussen de mensen en vampiers in Tulsa is dan ook te snijden. Zelf raakt Zoey betrokken bij een verboden flirt die haar afleidt van de dreigende crisis.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Het huis van de nacht 1 & 2

  1. deze serie is echt helemaal geweldig!!! ik heb nu tot en met deel 6 gelezen maar er komt gelukkig ook nog een deel 7!:D

  2. Het Huis van de Nacht is echt in één woord ge-wel-dig! Je gaat echt helemaal met Zoey meeleven. Ik heb inmiddels de eerste drie delen gelezen en ren morgen meteen naar de bieb om deel 4 te halen. Ik raad de serie echt aan iedereen aan :D.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.