Logo-youngadults-site

Voor altijd

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

voor_altijdTitel: Voor altijd
Auteur: Maggie Stiefvater

ISBN: 9789048811922

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Ik schoot in galop de bossen in. Mijn poten bonsden op de rotsen; mijn passen vraten kilometers. Elke zenuw binnen in me stond in brand. Ik hield mijn gedachten vast als een armvol papieren kraanvogels. Strak genoeg om ze te houden. Niet zo strak dat ik ze plette. Ik ben Sam Roth. Ik zoek Grace. Zoek de wolven. Er waren duizend dingen te horen. Tienduizend dingen te ruiken. Honderd miljoen aanwijzingen van talloze vormen van leven in deze bossen. Maar ik zocht niet naar talloos. Ik zocht er een.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

8 gedachten over “Voor altijd

 1. deze serie is MEGA MOOI!! Het is super romantisch!! Ik heb gehuild op het einde van het eerste deel!! en ook bij dit boek…
  Echt een aanrader!! :D:D
  Heb ze alle drie in mijn boekenkast staan

 2. Ik moet nog steeds deel 2 lezen maar omdat ik andere boeken heb die ik liever lees komt het er maar niet van.. Deel 1 vond ik wel leuk, maar het hoort niet bij mijn favorieten.

 3. Gelukkig dat ik niet de enige ben dan daarin, is gewoon teveel wisseling van ene personage na de volgende maar daar is de schrijfster ster in, maar ben gewoon te dol op wolven en weerwolven om deze serie niet uit te lezen dus ook deel 3 zal ik me wel weer met moeite doorheen gaan worstelen

 4. @ Nikikaho en Kaatje
  Dat had ik ook!

 5. @Nikikaho, ik kan me helemaal bij je aansluiten. Ik vond deel 1 nog wel oke, maar ik kwam maar niet door deel 2 heen en heb hem dus ook niet uitgelezen.
  Als dit boek in de bieb komt zal ik me er nog maar eens toezetten om de serie nogmaals te gaan lezen.

 6. Vond de eerste twee delen weinig leuks aan, rottig te lezen en had soms de neiging om de boeken gewoon aan de kant te gooien, maar ergens heeft het verhaal wel een leuke kant en ga ik deze ook zeker kopen en lezen, alleen maar om te weten hoe het dan verder gaat met het verhaal

 7. Geweldige afsluiter van de trilogie.

  Maggie Stiefvater is een zeer kundige schrijfster, waardoor haar boeken altijd interessant zijn. Deze is geen uitzondering.

  Het verhaal van Sam, Gace, Isabelle en Cole blijft je verbazen, en heeft een reuze spannend einde.

  Aanrader! (wel eerst de andere 2 lezen)

 8. Leuk! Ik vond deel 1 wel bijzonder en ik wil graag deel 2 ook hebben om te lezen 🙂 en niet te vergeten, de boeken zien er ook nog eens heel mooi uit! 😀

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.