Logo-youngadults-site

Rood Weeskind

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

rood_weeskindTitel: Rood Weeskind
Auteur: Begga Dom

ISBN: 9789044816105

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

De 17-jarige Thor woont met zijn ouders op een afgelegen boerderij, midden in de Scandinavische natuur. Het gezin heeft de dood van Thors tweelingbroer, Olmo, nooit echt kunnen verwerken. Zijn aanwezigheid hangt  nog als een schaduw over het huis. Thor leidt een teruggetrokken leven, waarin hij zijn overleden broer voor zich ziet en met hem praat. Zo houdt hij de herinnering aan Olmo levendig. Thor zoekt zijn toevlucht in de natuur en in zijn grote passie: fotografie. Obsessief trekt hij zwart-witfoto’s van levenloze dingen. Dan ontmoet hij de zussen Louise en Lilith Vallstrom. Elk op hun manier zorgen ze voor een onvergetelijke zomer, waarin alles voorgoed lijkt te veranderen. Thors eenzaamheid wordt doorbroken, maar hij zal ook afscheid moeten nemen van zijn bijzondere band met Olmo. En wat betekent het dat het rood weeskind, een nachtvlinder met rode achtervleugels, hem maar niet met rust wil laten? Een intrigerend verhaal over de grenzen van vriendschap, liefde, leven en dood.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Rood Weeskind

  1. Klinkt erg apart, maar wel mooi

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.