Logo-youngadults-site

Verleiding

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

verleidingTitel: Het huis van de Nacht – Verleiding
Auteurs: P.C. Cast & Kristin Cast

ISBN: 9789022561515

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl (geen verzendkosten)

 

Dus jij dacht dat Zoey Redbird even een break zou nemen na de recente enerverende gebeurtenissen? Helaas zit dat er niet in voor de Hoge Priesteres van het Huis van de Nacht. Het duistere kwaad dat zich schuilhoudt in de tunnels onder het Tulsa Depot groeit, en Zoey verdenkt Stevie Rae ervan verantwoordelijk te zijn voor veel meer dan ze doet voorkomen. Aphrodites visioenen waarschuwen Zoey dat ze niet alleen moet oppassen voor Kalona en zijn duistere vrienden, maar maken haar ook duidelijk dat alleen zij de kracht heeft om de kwade geesten te stoppen. Zoey heeft geen keus: als ze Kalona niet verslaat, zal hij wraak nemen op iedereen in haar omgeving…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “Verleiding

 1. echt geweldig! nu wachten op deel 7:sad: vooal het einde is echt spannend

 2. ‘Onveilig’ en ‘Verleiding’ heb ik in een keer uitgelezen. Wat een spannende verhaallijn!

  Ik ben heel erg benieuwd of Rephaim zich zal keren naar de goede kant, of toch aan Kalona’s kant blijft. En wat zal er gebeuren met Neferet? Ook zou ik graag meer te weten komen over de ‘slechte’ Rode halfwassen. En wat als Neferet er niet meer is? Zullen er dan nog wel Rode halfwassen getransformeerd worden? Zullen Stevie Raes halwassen en de ‘slechten’ de enige Roden zijn in de geschiedenis?

  Ik kijk heel hard uit naar het volgende deel. Spijtig dat er nog geen uitgavedatum is bekendgemaakt, als ik nog lang zal moeten wachten, zal ik snel grijpen naar de Engelstalige versie.

  groetjes,
  Eva

 3. Heb hem gelezen en vond hem erg goed.
  Weet iemand wanneer het volgende deel uitkomt?

 4. ga er dadelijk aan beginnen in de bus naar huis van werk, dus ben erg benieuwd, gelukkig heb ik beide delen dus kan het hele weekend meteen doorlezen 🙂

 5. JAAAA!!! IK WIL DIE!! Ik wacht nog steeds op een onbekende geldstroom zodat ik de 2 nieuwste delen kan kopen. heb de 1e 4 gelezen en ik vind het echt een superleuke serie!!

 6. Ik ga dood! =D Ik heb het vorige boek nog niet gelezen, maar deze grijp ik mee zodra ik kan! =D Ik heb extra gewacht met Onverkozen (zo heet ‘ie toch?) te lezen tot deze uit kwam en het volgende boek. In het boek van voor Onverkozen stond dat Verleiding en het deel van erna allebei in november uit zouden komen. De boeken van The House Of The Night heb ik altijd zó uit omdat ze nu eenmaal super fantastisch te gek zijn. Echter denk ik dat ik eerst nog even het vervolg op Als Ik Blijf ga lezen wanneer ik Als Ik Blijf zelf uit heb. Omg, ik kan niet wachten tot het kerstvakantie is! ME WANTS TO READ THIS STUFF! Ik heb er gewoon tè lang op gewacht. Ben hyper nu! =D

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.