Logo-youngadults-site

Niets meer te verliezen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

niets_meer_te_verliezen-haywardTitel: Niets meer te verliezen
Auteur: Steven Hayward

ISBN: 9789049925116

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

De zeventienjarige Jim Morrison (niet te verwarren met de zanger van The Doors) slijt zijn dagen met het bekijken van oude films, het ontlopen van de gymlessen op school en het eten van bananen. Hij is gewend om in de schaduw van zijn oudere, charismatische broer Mike te leven en vindt het allemaal wel best zo. Dan komt Mike tijdens een explosie in de bibliotheek om het leven. Zijn ouders verkeren in een shock. Zijn vader wil weten wat de oorzaak was van de explosie en gaat op zoek naar bewijzen. Zijn moeder wordt depressief en sluit zich op in haar kamer. Jim, die nu de oudste is, moet de zorg voor zijn jongere broertje op zich nemen. Voor hij het weet zit hij elke middag tussen de andere wachtende moeders op de kleuterschool en voert hij gesprekken over borstvoeding en pindakaasallergie. Kan het leven nog gekker?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Niets meer te verliezen

  1. Een heel mooi boek. Prachtig geschreven en een goede afwisseling van het heden en het verleden.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.