Logo-youngadults-site

Zomer in de City

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

zomer_in_de_cityTitel: Zomer in de City
Auteur: Candace Bushnell

ISBN: 9789044614701

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

De zomer is een magische tijd in New York City en Carrie geniet van de maffe figuren in haar buurt, de boetiekjes met tweedehandskleding, de wilde feesten en de nieuwe man in haar leven. En het beste van alles: ze volgt eindelijk een echte schrijfcursus en zet zo de eerste stap op weg naar de vervulling van haar droom.
In Zomer in de City, het vervolg op Carries dagboeken, krijgt de lezer een verrassende inkijk in het leven van Carrie terwijl ze haar draai probeert te vinden in de Big Apple. Carrie realiseert zich dat het veel ingewikkelder is dan ze had gedacht om succesvol te worden in New York.

Op de hilarische wijze die we van haar gewend zijn beschrijft Candace Bushnell het onweerstaanbare verhaal van hoe het plattelandsmusje – zoals Samantha haar noemt – verandert in de onvergetelijke icoon van New York City: Carrie Bradshaw.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Zomer in de City

  1. staat op mijn boekenplank en kan niet wachten om er weer mogelijk aan tebeginnen!!! Ben een sex and the city-freak! Ook ‘The carrie diaries’ zijn een leuke aanrader voor SATC-fans en YA-readers!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.