Logo-youngadults-site

Let it snow

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

let_it_snowTitel: Let it snow
Auteurs: Maureen Johnson, John Green en Lauren Myracle

ISBN: 9789026129650

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl (geen verzendkosten)

 

Het is kerstavond, een sneeuwstorm teistert het land. Jubilees vriendje heeft het uitgemaakt en tot overmaat van ramp loopt de trein waarin ze zit vast in de sneeuw. Maar een gestrande trein vol jongeren in de buurt van een pannenkoekhuis biedt nieuwe kansen. Tobin hoort dat er een trein vol cheerleaders is gestrand. Hij trommelt zijn drie vrienden op voor een avondje stappen, maar de ware liefde bevindt zich dichterbij dan hij denkt. Addie is een hoopje ellende en het is haar eigen schuld. Ze is vreemdgegaan en nu heeft haar vriend Jeb het uitgemaakt. Addies poging om het goed te maken, lijkt op nieuws uit te lopen. Wat ze niet weet is dat Jeb vastzit in dezelfde trein als Jubilee…

Maureen Johnson, John Green en Lauren Myracle schreven drie onweerstaanbare liefdesverhalen, die aan het eind van Let it snow wonderlijk mooi bij elkaar komen. Dit boek houdt je warm op koude winterdagen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Let it snow

  1. Klinkt wel heel mooi voor in de winter 😀 Echt leuk om te lezen

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.