Logo-youngadults-site

Black Mamba

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

black_mambaTitel: Black Mamba
Auteur: Rosee Bentana

ISBN: 9789490535353

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Het jaar 2012 is net begonnen. Onverwachts vertrekken Nikita en Claire, twee hartsvriendinnen van 15 en 16 jaar, naar Bonaire. Ze verblijven op Black Mamba, de oudste plantage van het eiland, waar onverklaarbare dingen  gebeuren. Samen met Kirza, Francis, Roy en Alvin gaan ze op onderzoek uit. Als een oude geest het zestal confronteert met het duistere verleden van Atlantis, raken ze verzeild in een bizar avontuur. 2012 blijkt het cruciale jaar om de aarde van haar definitieve ondergang te redden. Wanneer de twee meiden tijdens hun vakantie in New York tot de ontdekking komen dat ze al vanaf Amsterdam onophoudelijk worden geschaduwd, is het te laat. Toeval bestaat niet en ze lopen met open ogen in de val.

Een verrassend verhaal met een bloedstollende staart dat je in een ruk uitleest.

Black Mamba staat op de shortlist van de CrimeZone.nl verkiezing voor Young Adult Thriller 2011 Award en gooide ook hoge ogen op het Zeeuws boekenfestival.

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Black Mamba

 1. Ik heb het boek gelezen gedurende de vakantie, ik vond het fantastisch. Ik beschouw het nu als een van de beste boeken die ik ooit gelezen heb!

  Veel succes met Black Mamba bij de Crimezone.nl-wedstrijd

  Jeanrick
  ..:-)

 2. Beluister hier het interiew met Rosee Bentana tijdens de live radioshow Chicks and the City over Young Adult thriller Black Mamba.

  http://rijntest.intermax.nl/podcastgen1.3/index.php?p=home

 3. Lijkt me wel een spannend boek, jammer van het 2012 verhaal erachter ……

 4. klinkt spannend!;-)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.