Logo-youngadults-site

Dagboek van een klotejaar: 2017

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

dagboek_2017Titel: Dagboek van een klotejaar: 2017
Auteur: Saci Lloyd

ISBN: 9789022326633

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

2017. Laura Brown, de antiheldin uit Dagboek van een klotejaar, is 18 geworden en studeert aan de universiteit van Londen.. tenminste, dat was het plan. Maar Londen is niet meer wat het geweest is: de stad kreunt onder de strenge energie-rantsoenering en is het toneel van een gewelddadige strijd tussen extreemrechtse en extreemlinkse groeperingen.
Laura wordt door omstandigheden uit haar studentenhuis gezet en belandt zwaar tegen haar zin in een kraakpand vol chili sin carne-verslaafde anarcho-veganisten. Ze probeert het hoofd koel te houden, terwijl haar vriend Adi steeds meer in de ban komt van een revolutionaire actiegroep. Laura ziet een uitweg wanneer ze de kans krijgt om met haar band, de ‘dirty angels’, door Europa te gaan toeren. Maar ook daar stuit ze op allerlei problemen: er worden oorlogen uitgevochten om water, een stroom vluchtelingen uit Afrika probeert de grenzen over te steken, de politie regeert met ijzeren hand.
Wat een droomreis beloofde te worden, verandert al gauw in een nachtmerrie…Laura houdt ondertussen nog steeds een dagboek bij, waarin ze de gebeurtenissen om zich heen vol sarcasme becommentarieert, en tussen de bedrijven door probeert uit te zoeken waarom de liefde zo ingewikkeld is.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Dagboek van een klotejaar: 2017

  1. Vond deel 1 beter dan dit. Hier werden alsmaar nieuwe en nieuwe problemen verzonnen waar ze voor kwamen te staan in plaats van het te houden bij het echte probleem van de rantsoenering….

  2. Klinkt heel apart… maar ook wel weer heel aantrekkelijk. Komt op mijn leeslijstje, ben er benieuwd naar!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.