Logo-youngadults-site

Preview Aanraking

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

AanrakingHet is het eind van de week en bijna weekend! Wil jij nog een mooie preview lezen, dan heb ik die voor je! Namelijk, Aanraking van Ludo Enckles. Het boek verschijnt eind oktober en gaat over Lucy, ergename van een lange generatie heksen. Ben je nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Het verhaal
Lucy is de erfgename van een lange generatie heksen. In de geestenwereld is er een nieuwe strijd losgebarsten. Nu de aarde met zoveel problemen kampt, zien de duivels hun kans om weer meer macht op aarde te verwerven. Lucy heeft een belangrijke opdracht, maar om haar te beschermen heeft haar grootmoeder haar geheugen een beetje gewist. Dan pleegt haar nichtje, leeftijdgenote en beste vriendin Kate, zelfmoord. Lucy wil absoluut weten waarom en gaat op onderzoek. Ze heeft de gave om via het aanraken van iemands persoonlijke bezittingen gebeurtenissen te zien. Zo ontstaan er allerlei vermoedens. Haar zoektocht leert haar meer over wie ze eigenlijk is. Samen met politierechercheur Tine Soethout slaagt ze erin de mysterieuze zaak op te lossen. Daarvoor moet ze de politievrouw overtuigen van haar gave.

Lees hier de preview van Lucy – Aanraking van Ludo Enckles. Wat vinden jullie van deze preview? Wil je verder lezen?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Preview Aanraking

  1. Wauw, echt supergaaf! Staat zeker op mijn lijstje 😀

  2. Oeeh klinkt leuk! En spannend.

  3. Deze boek klinkt heel mysterieus, precies wat ik nodig heb. Kan niet wachten tot ik deze kan kopen.. gaat zeker op mijn lijstje… 😉

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.