Geplaatst op Geef een reactie

Als flamingo’s op het schoolplein staan

als_flamingos

als_flamingosTitel: Als flamingo’s op het schoolplein staan
Auteur: Wendy Wunder

ISBN: 9789025749149

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Cameron Cooper, een cynische 16-jarige met ongeneeslijke kanker, heeft van de doktoren te horen gekregen dat alleen een wonder haar nog kan redden. Onder het mom van ‘baat het niet, dan schaadt het niet’, sleept haar moeder de hele familie mee naar de andere kant van het land, naar Promise, een plaats die bekend staat om zijn mystieke, helende krachten.
Maar Cam gelooft niet in de spirituele prietpraat van haar moeder en komt in opstand. Wonderen bestaan niet, dat weet ze zeker. Maar hoe meer tijd ze doorbrengt in Promise, hoe meer ze begint te geloven in dingen die ze eerder nooit geloofde.

Geef een reactie