Logo-youngadults-site

De kronieken van Narnia

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

narniaTitel: De kronieken van Narnia
Auteur: C.S. Lewis

ISBN: 9789043512459

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

C.S. Lewis was van jongs af aan al gefascineerd door sprookjes, oude legendes en mythologische vertellingen. Op zijn 16e creëerde hij een faun die zich met een paraplu en een pakketje onder zijn arm verplaatste in een met sneeuw overdekt bos. Jaren later kreeg de faun gezelschap van een witte heks en een overweldigende leeuw. Hun verhaal werd De leeuw, de heks en de kleerkast, een boek dat enorm populair werd over de hele wereld en inmiddels ook zeer succesvol is verfilmd. Zes andere spannende delen volgden en zijn nu in deze kroniek verzameld.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “De kronieken van Narnia

  1. Ik heb ook zo’n bundel mr dan in het goud en kleur en met plaatjes of heeft deze dat ook? Ik ben echt een superduper fan van Narnia en ik hoop dat er nog een 4e film komt! (Love Pevensie) x Neele Pevensie (nee grapje :P)

  2. Deze serie bestond toch al in een bundel? Ik heb de serie een aantal jaar geleden gelezen en vond het erg goed! En het einde is zo mooi!:-)

  3. Ook ik ben erg benieiwd!! Het is inderdaad erg makkelijk dat alle boeken nu samen gevoegd zijn!!! Op naar een nieuwr boekenkast!!!

  4. Ik wou al een tijdje Narnia lezen, en nu is het alle boeken in een. Dat is handig, die ga ik zeker kopen!

  5. Dit boek heb ik ook al een hele tijd in mijn kast staan. Het is harstikke leuk om mee te beginnen, maar het probleem is dat hij zo zwaar is:S Ligt echt nogal wat gewicht op je schoot. Leest dus niet even lekker makkelijk weg aan het strand. Maar je kunt niet alles hebben.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.