Logo-youngadults-site

Nachtbeeld

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

nachtbeeldTitel: Nachtbeeld
Auteur: Michele Jaffe

ISBN: 9789047515982

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

De mooie en populaire Jane wordt wakker in het ziekenhuis en kan zich niets herinneren. Ze weet dat ze is aangereden en in een rozenstruik is terechtgekomen. Ze kan niet bewegen en amper praten. Wanneer ze begint te genezen en haar herinneringen langzaam terugkeren, realiseert Jane zich dat iemand geprobeerd heeft haar te vermoorden, iemand die ze goed kent… Maar niemand neemt haar serieus en ze doet haar uiterste best om alle puzzelstukjes in elkaar te passen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Nachtbeeld

  1. Spannend tot het eind

    Nachtbeeld is een spannend boek over Jane, een van de mooiste en populairste meisjes van haar school. Ze wordt wakker in het ziekenhuis. Ze is na een feestje aangereden door een auto en ze is hierdoor zwaargewond geraakt. Jane kan zich echter niets meer herinneren van de avond. In het ziekenhuis krijgt ze rare telefoontjes. Jane vermoedt dat iemand haar wil vermoorden. Maar niemand gelooft haar. Wie wil de mooie Jane iets aandoen? Een onbekende, een van haar vrienden, of speelt het zich toch allemaal alleen af in Janes hoofd?

    Ik vind Nachtbeeld een heel goed boek. Het laat zien wat populariteit voor invloed kan hebben op mensen. Je krijgt als lezer ook een goed beeld van de personages die in het boek voorkomen. Dit komt mede door de levendige, beschrijvende stijl die in het boek wordt gebruikt. Daarnaast is het een heel spannend verhaal, met een onverwachte ontknoping. Als lezer word je constant op het verkeerde been gezet. Je wordt heen en weer geslingerd tussen de verschillende potentiële daders, en een stemmetje in mijn achterhoofd bleef zich ook constant afvragen of het zich niet toch allemaal alleen in Janes hoofd afspeelde. Niet veel Young Adult-boeken zijn echt spannend, maar Nachtbeeld is dat wel. En dat is een welkome afwisseling van alle Young Adult-boeken die enkel draaien om twee verliefde mensen.

  2. klinkt spannend!! Ik zet hem op mijn lijstje 😀

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.