Logo-youngadults-site

Passie

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

passieTitel: Passie
Auteur: Lauren Kate

ISBN: 9789000303106

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl (geen verzendkosten)

 

Luce is bereid te sterven voor Daniël. En dat heeft ze ook gedaan, keer op keer. Door de tijd heen hebben Luce en Daniël elkaar telkens weer gevonden, om daarna pijnlijk weer uit elkaar gehaald te worden: Luce dood, Daniël gebroken en alleen. Luce is er zeker van dat iets, of iemand, uit een vroeger leven haar kan helpen in haar huidige leven. Ze begint aan de belangrijkste reis van dit leven en gaat eeuwen terug om zelf getuige te zijn van haar romance met Daniël. Daniël is echter doodsbang wat er kan gebeuren als zij de geschiedenis herschrijft.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

8 gedachten over “Passie

 1. Het derde boek in de “Fallen”- serie van Lauren Kate is net als de vorige twee delen (Fallen en Kwelling), een prachtig boek over Luce en Daniël! Ik heb het ook weer binnen een paar dagen uitgelezen! Het derde boek is wel een heel ander boek dan de eerste twee delen. Dit boek kun je ook pas goed begrijpen als je de eerste twee delen hebt gelezen. Het is een vrij moeilijk en ingewikkeld boek en hierdoor leest het iets minder lekker weg. Je moet goed nadenken en de vorige twee boeken goed kennen, anders raak je al snel de draad kwijt.

  In de vorige twee delen draaide het echt om de relatie tussen Luce (sterfelijk meisje) en Daniël Grigori (gevallen engel), er was veel liefde en romantiek. (Waar ik erg van houd…) In dit boek wordt dit meer naar de achtergrond verplaatst en draait het voornamelijk om het verleden van Luce en Daniël en de vloek die er op hun liefde rust. Luce en Daniël gaan in dit boek ieder hun eigen weg, waardoor er van romantiek niet zo veel sprake is. Luce gaat op zoek naar antwoorden door door haar verleden te springen en Daniël gaat haar achterna. Er zit vrijwel geen actie in het boek, dit miste ik wel, want het wordt wel een beetje langdradig op den duur. De belangrijke antwoorden waar ik op zat te wachten, kwamen steeds maar niet!

  Het boek is ook duidelijk een tussenstop voor de volgende delen. Ik hoop wel dat het volgende deel weer spannender zal zijn en meer romantiek zal bevatten. Al met al blijft het een goed boek en een echte aanrader voor de mensen die gek zijn op echte gothic romance boeken! (Wel eerst even de eerste twee delen lezen!)

 2. Er komt nog een boek maar daartussen kwam een xtra da ook over hun gaat ma ni op elkaarvolgend is zo over hun liefde ofso

 3. Idd heel anders maar toch heeel goed omdat het toch weer hetzelfde is een beetje wartaal but read and understand

 4. heb hem ook meteen gekocht!! Volgens mij komt er nu nog 1 deel, in het engels rapture. Ikben er ook meteen in begonnen maar vind het tot nu toe nog wel raar, het is heel anders dan de voorgaande boeken van de fallen-serie. er is nu veel meer met het verleden enzo, ik dacht bijna dat ik herinner mij aan het lezen was.. Maar ik ga gewoon verder lezen en ik ben benieuwd!

 5. Ik vind dit echt een geweldige serie!! Er komt hierna nog een deel, ben zo benieuwd hoe het gaat aflopen!!

 6. hoeveel delen komen er nog?

 7. Ik heb m ook, maar vond dit persoonlijk t minste uit alle delen.
  En ook nog eens een eind wat ik niet leuk vond. Maar dat is mijn mening.
  Toch blijf ik ondanks dit (mindere) boek een fallen fan.

 8. Gekocht op 1 dag uit AMAZING book

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.