Logo-youngadults-site

Dood als een vampier

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

dood_als_een_vampier2

Titel: Dood als een vampier
Auteur: Charlaine Harris

ISBN: 9789024536887

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Samen met vampiers, weerwolven, gedaantewisselaars en een elfenpeetmoeder bindt Sookie de strijd aan met een meedogenloze sluipschutter die overduidelijk een hekel heeft aan alles dat niet menselijk is. En alsof dat nog niet genoeg is, wil Sookies vriend Alcide Herveaux haar vader tot de nieuwe leider van de weerwolven uitroepen, is haar baas, Sam Merlotte, onverwacht neergeschoten en is haar huis gedeeltelijk afgebrand. Sookies avonturen beginnen nog maar net.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Dood als een vampier

  1. Dit is boek 5 als ik me niet vergis,,, en ik wil die serie hebben!! Ik heb alleen nog maar boek 1 gekocht, maar ze zouden er heel goed bii staan. Jammer dat ik ook weer zo lang moet wachten tot seizoen 5 op tv komt, gelukkig weet ik nu wel waar hij over gaat. Ik vind het wel jammer dat er voor mijn gevoel iets te veel magie en vreemde mensen in voorkomen. eerst dacht ik dat er sookie en de vampiers waren. nu zijn er ook nog heksen, weerwolven, weerpanters, shapeshifters etc. iets te veel van het goede 😛

  2. De boeken zijn erg leuk heel anders dan de serie . ik heb ook de serie op dvd deel 1 tot 3 de serie is ook erg leuk dus de boeken en tv serie zijn aanraders erg leuk

  3. Huh? Dit lijkt wel een boek van True Blood! Wat is dit? Deel 1? =O
    Ik heb ooit overwogen de serie te kijken, maar vond er niet zoveel aan. Echter kan het nog best wel wat worden met die boeken. Van The Vampire Diaries lees ik ze immers ook, al vind ik de serie dan weer iets minder.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.