Logo-youngadults-site

Magisch derde deel vol illusies

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
illusions

illusionsIllusions is het derde deel van de Wings-serie van Aprilynn Pike. Ik heb de Engelse versie gelezen, waar het boek bekend is onder de naam Wild.

Het verhaal
Laurel heeft Tamani al een jaar niet gezien sinds het moment dat ze tegen hem zei dat hij haar los moest laten. Maar nu is Tamani er weer, en hij zit nu zelfs bij Laurel op school! Op deze manier is hij nog vaker bij haar in de buurt zodat hij haar beter kan beschermen en hun vijanden haar niet nog een keer te pakken kunnen krijgen. Maar wat als hun ergste vijand dichterbij is dan ze dachten? En wie of wat is Klea nou eigenlijk?

Besluiteloos
Ook in dit deel worstelt Laurel nog steeds met haar gevoelens voor David en Tamani. Ze kan maar geen keuze maken tussen de twee en houdt ze dus allebei eigenlijk zo’n beetje aan het lijntje.Ik vond dit uiteindelijk wel een beetje vervelend worden want zo gaat het nu al drie boeken lang. Maar ondanks dit was ik toch blij met de romantische momenten van het boek. Vooral die met Tamani. Dat is zo’n charmeur dat je helemaal zit weg te zwijmelen en zou willen dat jij ook een Tamani in je leven had.

Nieuwe vijand?
Ik was wel blij met de komst van Yuki, de uitwisselingstudente uit Japan. Het zorgt voor spanning in het boek omdat je echt niet weet of ze nou wel of niet aan de goede kant staat. En het is ook wel eens goed voor Laurel om wat concurrentie te hebben, zodat ze beseft dat ze Tamani niet als vanzelfsprekend moet beschouwen en ze door krijgt dat hij misschien niet altijd op haar blijft wachten.

Weinig actie
Over het algemeen vond ik dat er vrij weinig gebeurd in dit boek. Dit vond ik wel een beetje jammer, maar het verhaal weet je op een of andere manier toch vast te houden tot de laatste pagina. Ook vond ik het jammer dat Laurel in dit boek zo weinig in Avalon is. Ik wil persoonlijk heel graag meer lezen over deze wereld.

Ik geef het boek drie sterren omdat het zeker weer een leuk boek is met een heel spannend einde, maar toch vind ik het wel de minst leuke van de serie tot nu toe. Op deel vier moeten we helaas nog een tijd wachten, voor dit deel heb ik best hoge verwachtingen omdat dit het laatste deel is en hierin dus alles moet worden afgerond en Laurel nog twee belangrijke keuzes moet maken: David of Tamani? En, de ‘normale’ wereld of Avalon?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Jenny Buijs

Jenny Buijs

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Magisch derde deel vol illusies

  1. Deze boek is echt geweldig, ik kan niet wachten tot deel 4!!

  2. Thanks 🙂 Ja ik vind ze zeker de moeite waard om te kopen. Ik heb de eerste 2 delen echt binnen no time achter elkaar verslonden. Deze was dan ietsje minder maar nog steeds is hij het waard om in je kast te hebben staan!

  3. Leuke serie echt moeite waart komt er nog een deel 4 uit groetjes sandy

  4. ja klopt, mooie recensie! Maar is deze serie nou eigenlijk het kopen/lezen waard?

  5. @Jenny, echt een heel mooie recensie! Ik ben blij met jou als recensent 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.